• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

23:17 >> 23:24

ZVANIČNO! DEGENEK U MLS-u! Ameri ga SPEKTAKULARNO predstavili!

Fudbal

ZVANIČNO! DEGENEK U MLS-u! Ameri ga SPEKTAKULARNO predstavili!

Podeli vest

Doskorašnji defanzivac Crvene zvezde, Miloš Degenek, potpisao je ugovor sa Kolumbos Kruom

Miloš Degenek je odlučio da karijeru nastavi u MLS ligi. On će u naredne dve godine nositi dres Kolumbos Krua, uz opciju da saradnja bude produžena na još dve godine. Ovu informaciju je zvanično potvrdio predsednik i generalni menadžer Kolumbosa Tim Bezbatčenko, koji je nahvalio Degeneka rekavši da donosi šampionsko iskustvo i da zna kako je to biti ldier!

- Miloš je štoper koji u naš tim donosi šampionsko iskustvo i jaku lidersku crtu. Pored osvajanja domaćih titula Miloš je stekao dragoceno iskustvo u reprezentaciji Australije sa kojim je na Mundijalu 2018. godine-  rekao je Bezbatčenko.  

Foto: Starsportphoto©

 

Bivši štoper Crvene zvezde trebalo bi uz Džonatana Mensaha, Džoša Vilijamsa i Dđalila Anibaba da ojača poslednju liniju Kolumbosa koji bi u narednoj sezoni MLS lige koja počinje 26. februara trebalo da napravi iskorak u odnosu na prethodnu kada je završio na devetoj poziciji i mimo plej-ofa. Ekipa Kolumbusa je trenutno na Floridi gde se priprema za novu sezonu. Degenek je pronašao dobar klub koji će mu omogućiti da igra i ostane na spisku kandidata za selekciju Australije koja bi trebalo da se plasira na Mundijal u Kataru 2022. godine.

Tokom karijere Miloš je igrao još za Štutgart, Minhen 1860, Uravu i Al Hilal i u dva navrata za Crvenu zvezdu u kojoj je ostavio upečatljiv utisak a koju je napustio kao slobodan igrač uz oprost dugova. U crveno-belom dresu osvojio je tri titule i Kup Srbije. Bio je vesnik plasmana u Ligu šampiona 2018. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17