• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

07:47

POZNATI NOVI DETALJI transfera Dušana Vlahovića u Juventus!

Tanjug

Fudbal

POZNATI NOVI DETALJI transfera Dušana Vlahovića u Juventus!

Podeli vest

Konačno, Fiorentina je pristala da proda Dušana Vlahovića Juventusu za 75 miliona evra

Poznati su još neki detalji dogovora. Poznati fudbalski insajder Fabricio Romano otkriva da su pregovori u vezi ličnih detalja, između zastupnika Vlahovića i Juventusa u završnoj fazi.

Torinski klub je napadaču Fiorentine ponudio sedam miliona platu na godišnjem nivou, neto. Takođe,  75 miliona evra uključivaće dodatke i bonuse.

Vlahović ide direktno u Juventus, bez pozajmice sa opcijom otkupa ugovora, pa je jasno da Stara dama ne želi ništa da prepusti slučaju nego želi odmah da završi posao i dovede Srbina.

Foto: Tanjug/AP

 

U prethodna tri meseca je, kako pišu Italijani, Vlahović odbio nekoliko unosnih ponuda, a pored Juventusa, bio je zainteresovan i Arsenal, Njukasl, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund i Totenhem.

Foto: Reuters

 

Arsenal je nudio više novca za Srbina, navodno osam milina evra plus dva bonusa kada je reč o plati, dok je Njukasl bio još izdašniji sa  ponudom od 12 miliona evra godišnje zarade.

Menadžerska agencija koja vodi računa o karijeri Dušana Vlahovića zaradiće oko 18 miliona evra od posla sa Juventusom, tvrdi glavni urednik "Korijero delo sporta" Ivan Zazaroni.
On takođe naglašava da će ceo taj iznos isplatiti Juventus. Zazaroni, međutim, kao i veliki broj ljudi iz sveta fudbala u Italiji, smatra da su Vlahovićevi menadžeri bili prilično neozbiljni i nekorektni prethodnih dana i nedelja zbog loše komunikacije sa rukovodstvom Fiorentine.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija