• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

10:00 >> 23:13

TRANSFERI UŽIVO (26. JANUAR)! Liverpul želi zvezdu Juventusa, Barselona ušla u bitku sa Totenhemom za veliko pojačanje

printscreen

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (26. JANUAR)! Liverpul želi zvezdu Juventusa, Barselona ušla u bitku sa Totenhemom za veliko pojačanje

Podeli vest

Uz Informer.rs pratite uživo dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Zahuktava se zimski prelazni rok, a uz portal Informer.rs uživo će te moći da pratiti dešvanja sa fudbalske pijace.

 

23.13 - Partizan je potvrdio da je Ljubomir Fejsa novi fudbaler crno-belih.

23.07 - Paulo Dibala, kome ističe ugovor na kraju sezone, nalazi se na meti Liverpula.

 

22.45 - Adama Traore je bio na korak od potpisa za Totenhem, ali se sada u priču uključila i Barselona.

22.28 - Bivši as Mančester sitija Vilfrid Boni novi je fudbaler NEC-a.

 

22.02 - Ajaks i Inter u ratu zbog fudbalera Partizana. Više o tome čitajte OVDE.

21.16 - Ljubomir Fejsa dogovorio sve sa Partizanom.

21.13 - Frank Kesi je na meti Barselone. Vezisti Milana na kraju sezone ističe ugovor sa "rosonerima".

20.48 - Real Madrid neće pustiti Luku Jovića u Arsenal.

20.25 - Valensija je prihvatila ponudu madridskog Atletika za Danijela Vasa. Danac je imao veliku želju da pređe u redove šampiona Španije, pa su mu "slepi miševi" uslišili želju.

20.02 - Bivši as Partizana Marko Janković je zvanično slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Beitarom iz Jerusalima.

19.38 - Jorit Hendrik je stigao u Fejenord na pozajmicu do kraja sezone, iz moskovskog Spartaka.

 

19.06 - Niklas Zule na kraju sezone napušta Bajern kao slobodan igrač.

18.44 - Mladi Brazilac Rejnijer će do kraja odraditi dvogodišnju pozajmicu u Borusiji Dortmund, što znači da će se tek na leto vratiti u Real Madrid.

18.11 - Italijanski transfer guru Fabricio Romano piše da će Robin Gosens iz Atalante preći u Inter. U pitanju je pozajmica do kraja sezone, sa obaveznim otkupom od 25.000.000 evra.

 

17.34 - Skauti Slavije iz Praga stigli su u Belek kako bi gledali Zvezdinog vezistu. Više o tome čitajte OVDE.

17.20 - Nemački "Bild" piše da su Everton i Njukasl zainteresovani za Tomasa Milera, ali da će ponudu poslati tek narednog leta, kada as Bajerna uđe u poslednju godinu ugovora.

16.52 - Gradonačelnik Firence Dario Nardela je ljut na Dušana Vlahovića.

16.16 - Fudbaler Udinezea Đerar Delofeu na meti je Olimpika iz Marseja.

15.55 - Turčin Okaj Jokušlu (27) stigao je u Hetafe na pozajmicu do kraja sezone. Nije poznato koliko bi Selta mogla da inkasira ukoliko ga klub iz predgrađa Madrida otkupi.

15.14 - Nakon što je trener Partizana Aleksandar Stanojević napadača Nikolu Štulića ostavio u Beogradu, bez šanse da se nameće u Turskoj, bilo je jasno da se bliži razlaz. To je bio jasan znak da na njega više ne računa i da će biser crno-bele škole fudbala morati da potraži novu sredinu.

14.55 - Julijan Šabo je novi igrač Kelna. Radi se o štoperu čija će pozajmica koštati 300.000 evra, a otkup 2.700.000. 

14.30 - Njukasla je zainteresovan za golmana Arsenala i povremenog reprezentativca Nemačke Bernda Lenoa.

14.00 - Vezista Liona Bruno Gimaraiš će u Brazilu obaviti lekarske preglede pre nego što potpiše ugovor sa Njukaslom, piše "The Athletic". Lion će dobiti 40.000.000 na ime obeštećenja...

13.33 - Čukarički je u svoje redove doveo pojačanje iz Prve lige Srbije. Mladi fudbaler Mateja Zuvić prvo je pojačanje Čukaričkog u zimskom prelaznom roku.

 

 

13.08 - Urugvajski štoper Ronald Arauho odbio je prvu ponudu Barselone za produžetak saradnje. Mančester junajted i Čelsi čekaju rasplet kao zapete puške. 

13.00 - Kako prenosi katalonski Sport, Dembele se nada da bi uskoro mogao da sedne za sto sa predsednikom kluba Đoanom Laportom, kako bi mu saopštio želju da ostane u ekipi.

11.40 - Francuski fudbaler Antoni Marsijal igraće do kraja sezone u Sevilji kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda.Marsijal je završio lekarske preglede u Španiji nakon što su dva kluba dogovorila uslove pozajmice. Francuz je odigrao 269 utakmica za Junajted i postigao 79 golova, otkako se pridružio klubu u leto 2015. godine.

11:18 - Uspeli su u Barseloni da registruju Ferana Toresa, u planu imaju dovođenje Alvara Morate, Oskara i Nikolasa Taljafika, ali moraće "brzinski" da prodaju nekoliko igrača a bi ostvarili cilj...

11:01 -  Nekadašnji štoper Bajerna Džerom Boateng, našalio se na tviteru... On je od navijača Liona tražio 100.000 retvitova na jednom postu kako bi porazgovarao sa Robertom Levandovskim oko njegovog eventualnog dolaska u Lion...

 

 

10:53 - Na Marakanu je stiglo još jedno neočekivano pojačanje. Prema saznanjima MOZZART Sporta srpski šampion blizu je zaključivanja transfera talentovanog veziste šabačke Mačve Ognjena Mijailovića.

Foto: Starsportphoto

 

10.51 -  Mančester Siti je za Hulijana Alvareza iz Rivera izdvojio 18.500.000 evra. Ugovor će biti na pet godina, a mladi napadač se na Etihad seli tek na leto.

10.48 - Đorđe Despotović je u potrazi za novom sredinom nakon što je prebačen u drugi tim Rubina. Nakon ponude koja je stigla od Kanzas Sitija za Milana Pavkova kontaktirala ga je Crvena zvezda, ali se povratak nekadašnjeg golgetera crveno-belih ispostavio kao nerealna opcija. U ruskim medijima se potom pojavilo interesovanje CSKA iz Moskve, Ahmata i Himkija, ali je u prvi plan iskočio Arsenal iz Tule. Miodrag Božović, već je obavio preleminarne razgovore sa Despotovićem.

Foto: Starsportphoto

 

10.22 - PSŽ i Bajer postigli su dogovor o pozajmici 21-godišnjeg francuskog veznog igrača Erika Juniora Dine Ebimbea. Kad mu PSŽ produži ugovor na još dve godine, on će se do kraja sezone preseliti u nemački klub, koji će na sebe preuzeti isplatu njegovih primanja.

10.01 - Portugalac Vitor Pereira prvi je favorit za trenera Evertona. Fabio Kanavaro je otpao, Vejn Runi takođe, Englezi veruju da Pereiri konce može da pomrsi eventualno Frenk Lampard, ali mu šanse nisu velike.

10.00 - Marko Janković raskinuo je ugovor sa izraelskim Beitarom i želi da se vrati u Partizan. Janković, koji je za Partizan igrao od leta 2016. do januara 2019,  navodno ima i ponude iz Grčke i Turske, ali kako prenosi Žurnal ljudi bliski fudbaleru uveravaju da hoće da se vrati u Humsku.

10.00 -  Pratite i danas uživo uz Informer dešavanja sa zimske fudbalske pijace.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija