• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

20:42

"ZLATNA KOKA" LUČANSKE MLADOSTI! Srpski GENDUZI oduševio ATALANTU! Sprema se REKORDNA prodaja!

Starsportphoto©

Fudbal

"ZLATNA KOKA" LUČANSKE MLADOSTI! Srpski GENDUZI oduševio ATALANTU! Sprema se REKORDNA prodaja!

Podeli vest

Mladost iz Lučana odredila je cenu za Đorđa Gordića, najtalentovanijeg fudbalera u klubu iz Dragačeva

Oduševio je Đorđe Gordić srpsku, ali po svemu sudeći i evropsku, javnost sjajnim nastupima u prvom timu lučanske Mladosti iako je tek napunio 17. godina. Talentovani vezista je tokom jeseni pokazao da je "zreo" za seniorski fudbal i tako u Lučane doveo brojne skaute iz čitave Evrope. 

Gordić se nalazi na vrhu prioriteta kada je uprava Atalante u pitanju, a Boginja iz Bergama srpemna je i da plati Lučanima za slobodu talentovanog omladinca. Svesni su i čelnici Mladosti da je stigla "zlatna koka", a da bi klub prodajom Gordića stao na sigurne noge. 

Prema informacijama MOZZART Sporta čelnici Mladosti iz Lučana, predvođeni sivom eminencijom tog kluba Neškom Milovanovićem, veruju da mogu da mladog vezistu prodaju za 800.000 evra. Navodno, zainteresovani klubovi su obevešteni da je to "donja granica" i da ispod toga Mladost neće ići. 

Mogao bi Gordić da bude rekordna prodaja Mladosti budući da je pre njega Dragan Rosić otišao u Almeriju za 500.000 evra, a pre njega Neven Marković u Vaslui za 250.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija