• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2022

11:34

JUVENTUS PREDSTAVIO VLAHOVIĆA! "DUŠAN SILNI" kao car dočekan u Torinu! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

JUVENTUS PREDSTAVIO VLAHOVIĆA! "DUŠAN SILNI" kao car dočekan u Torinu! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nalazi se na pregledima u medicinskom centru Juventusa

Sve je gotovo, više nema dileme! Srpski napadač Dušan Vlahović uskoro će postati novi fudbaler Juventusa. Budući golgeter Stare dame momentalno se nalazi na medicinskim pregledima, a od potpisa sa torinskim velikanom dele ga samo minuti. 

Vlahović je na svoj rođendan stigao u Torino na lekarske preglede, a ispred medicinskog centra Juventusa dočekao ga je veliki broj navijača. Naravno, srpski napadač je odmah bio spreman i za fotografisanje i deljenje autograma. 

Srpski napadač će Juventus koštati nešto više od 150.000.000 evra! Juve će Violi na ime obeštećenja platiti 67.000.000 evra fiksno, još 8.000.000 će dati u lako ostvarivim bonusima, dok će bruto plata Vlahovića za ugovor na četiri i po godine iznositi 63.000.000. On sam će dobiti 7.000.000 neto po sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija