• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2022

19:55

KONAČNO ZVANIČNO! Vlahović predstavljen! Srbin uzeo Ronaldovu SEDMICU

Tanjug/AP

Fudbal

KONAČNO ZVANIČNO! Vlahović predstavljen! Srbin uzeo Ronaldovu SEDMICU

Podeli vest

Dušan Vlahović je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Juventusa

Srpska gol mašina je u "staru damu" stigla za 75.000.000 evra, a potpisao je ogovor na četiri i po godine, prema kojem će po sezoni zarađivati sedam miliona evropskih novčanica.

Kada se na to doda porez koji će Juve plaćati i provizija za agente, "bjankonere" će Vlahović koštati ukupno 150 miliona evra.

Reprezentativac Srbije je u petak u pre podnevnim časovima stigao u Torino na lekarske preglede, a sada je konačno Juventus potvrdio da je sve završeno.

Na zvaničnom Tviter nalogu je "stara dama" predstavila Vlahovića, koji je na "Alijanc stadion" izašao u dresu sa brojem 7.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija