• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2022

10:51 >> 23:11

TRANSFERI UŽIVO (29. JANUAR)! Srbin napustio Milan! Barsa dovela veliko pojačanje!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (29. JANUAR)! Srbin napustio Milan! Barsa dovela veliko pojačanje!

Podeli vest

Uz portal "Informer.rs" uživo pratite dešavanja sa svetske fudbalske pijace

Zahuktava se zimski prelazni rok, a uz portal Informer.rs uživo će te moći da pratiti dešvanja i najzanimljivije transfere ove zime.

 

23.11 - Ezekjel Barko se vratio u Argentinu! Igraće na pozajmici u River Plati, koja ima opciju da ga otkupi u iznosu između 7.000.000 i 8.000.000 evra.

 

22.55 - Samjuel Gigo kao slobodan igrač prelazi iz moskovskog Spartaka u Olimpik Marsej. Ugovor je danas potpisan, a štoper će na "Velodrom" stići na leto.

 

22.12 - Njegoš Petrović je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Granade.

 

21.27 - Novi fudbaler Al Hilala je Odion Igalo, koji je do sada nastupao za Al Šabab, u čijem je dresu ove sezone na 18 mečeva dao 12 golova.

 

20.41 - Mladi bek iz Vrbasa Miloš Kerkez je napustio Milan i potpisao je sa AZ Alkmarom ugovor do 2026. godine.

 

19.50 - Adama Traore se zvanično vratio u Barselonu! U pitanju je pozajmica do kraja sezone, sa pravom otkupa za 30.000.000 evra.

 

19.13 - Talentovani golman Milana Alesandro Plicari će do kraja sezone braniti na pozajmici u Lećeu.

18.29 - Bori se Union iz Brisela za titulu u Belgiji, ali je utisak da će u nastavak sezone bez najboljeg strelca. Denis Undavar će u ponedeljak staviti paraf na ugovor sa Brajtonom!  

18.02 - Propao je pokušaj da na Emirate dođe Dušan Vlahović, Real Madrid je odbio da pusti Luku Jovića, a Arsenal u špicu ima samo jednog klasičnog napadača - Aleksandera Lakazeta. Ipak, Topdžije spremaju napad na Džonatana Dejvida, a klub iz Londona mogao bi za Kanađanina da izdvoji 55.000.000 evra. 

17.27 - Everton je zvanično počeo pregovore sa Mančester Junajtedom oko pozajmice Donija van de Beka. Pored Karamala, za Holanđanina se opasno interesuje i Kristal Palas, ali je klub iz Liverpula trenutno bliži njegovom potpisu. 

17.12 - Denis Zakarija čeka rasplet situacije oko Rodriga Bentankura i Dejana Kuluševskog nakon čega će krenuti put Torina. Juventus je rešio sve lične uslove sa Švajcarcem i on bi narednih dana mogao da ozvaniči saradnju sa Starom damom. 

16.38 - Vest Hem ne odustaje od Ćaleta-Cara. Čekićari su pokušali da dovedu Malanga Sara iz Čelsija, ali u su Plavci odbacili tu mogućnost. Ponovo se londonski klub okrenuo pregovorima sa Marseljom, a šuška se da bi on mogao na pozajmicu sa pravom otkupa. 

16.15 - Ofanzivni vezista Leverkuzena Nedim Amiri stigao je na pozajmicu u Đenovu. Grifoni će imati obavezu otkupa za 9.000.000 evra u slučaju da Đenova izbori opstanak u Seriji A.

15.04 - "Gazeta delo Sport" piše da je Milan dogovorio produžetak saradnje sa Teom Ernandezom.

13.36 - Kristal Palas i Mančester junajted su se dogovorili oko pozajmice Donija van de Beka, bez prava otkupa, ali igrač još nije prihvatio da se preseli u London.

12.12 - Interov vezista Setfano Sensi je prešao na pozajmicu u Sampdoriju.

 

11.01 - Mislav Oršić je trebao da napustiti Dinamo i pređe u Barnli za sumu između 8.000.000 i 10.000.000 evra! Zagrebački klub se oglasio zvaničnim saopštenjem i potvrdio da najbolji igrač ne ide nigde i da ostaje u Maksimiru.

 

10.55- Srpski reprezentativac Uroš Spajić je u petak veče društvu menadžera Duška Tošića otputovao u Tursku na potpis ugovora sa Kasimpašom.

Foto: Starsportphoto

 

10.52 - Runi je odbio klupu Evertona, ali je izvestan dolazak druge legende Premijerlige!

10.51-  Barselona bi danas trebalo da ozvaniči dolazak Adame Traorea iz Vulvsa na pozajmicu, a Španac je juče prošao lekarske preglede.

10.50 - Dobro došli na lajv blog namenjen dešavanjima na svetskoj fudbalskoj pijaci! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15