• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2022

18:50

IZVREĐALI VLAHOVIĆA! Ti si čovek bez časti, poštovanja i ONE STVARI!

Tanjug/AP

Fudbal

IZVREĐALI VLAHOVIĆA! Ti si čovek bez časti, poštovanja i ONE STVARI!

Podeli vest

Navijači Fiorentine besni su što je njihov dojučerašnji ljubimac Dušan Vlahović odlučio da pređe u redove najljućeg rivala - Juventusa

Tifozima "viole" je bilo jasno da će najbolji igrač kluba napustiti Firencu i to im ne smeta, ali ne mogu da mu oproste što je odlučio da pojača "staru damu".

Zbog toga, oni su se oglasili saopštenjem u kom nisu štedeli reprezentativca Srbije.

Dakle, već viđeno, još jedan mali čovek bez m**a, bez časti i bez poštovanja koji ide u klub bez identiteta ili za koji nema osećanja pripadnosti - piše na početku.

Još jedan vlasnik koji, nakon što je izrazio ljubav prema Firenci i ljudima iz Fiorentine, radi ono što su uradili svi njegovi prethodnici: prodaje naše najbolje igrače našim istorijskim rivalima. Više se ničemu ne iznenađujemo i sigurno nećemo čupati kosu zbog gubitka najnovijeg glupana - aludiraju navijači na gazdu kluba Roka Komisa.

Nastavlja se sa direktnim obraćanjem prvom čoveku kluba.

Poštovani predsedniče, šta su vam rekli da bi vas ubedili da uradite tako nešto? Ti koji si u bolnici rekao detetu da više nećeš prodati nijednog igrača Juventusu. Čestitajte Baroneu (direktor kluba), koji je sigurno bio ubedljiv da vam kaže ko zna šta da vas nagovori na transfer koja je doneo novac, ali vas je naterao da izgubite obraz pred celim gradom. Kako je moguće da ste odlučili da se nagodite sa krajnjim zlom protiv kojeg ste se do pre neki dan borili? Mislili smo, s ponosom, da smo iza sebe ostavili mračni period prodaje radi profita i poslova sa onima koji neće biti imenovani, da bismo se odmah vratili na taj put. Ovo je grad koji je u potpunosti prihvatio vaše bitke i stao iza vas, i koji bi nastavio da vas podržava u budućnosti, ali se sada oseća izdanim.

Takođe, navodi se da su transferom Vlahovića obnovljeni "ožiljci koji nikada nisu zacelili", a koji su nastali transferima Roberta Bađa i Federika Kjeze upravo u Juve.

- Nismo spremni da gledamo kako se gazi naša strast, naša ljubav, jer izgleda da ljudi iz sveta transfera ne predstavljaju vaš način pristupa ovog odnosa sa nama. Sa nestrpljenjem očekujemo vaš dolazak (Komiso trenutno u SAD), predsedniče, jer čitav grad treba da vas čuje i da razume. Naša poslednja poruka je za tim: Dokazali ste da imate hrabrosti, mi smo uz vas. Čeka nas još bitaka i nadamo se da ćemo izazvati samo žaljenje za one koji su otišli ​​u noći kao kukavica - zaključuju navijači Fiorentine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija