• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2022

14:37

SKANDAL POTRESA SVET FUDBALA! Žene optužile bivšeg trenera Partizana za seksua*no uznemiravanje!

Fudbal

SKANDAL POTRESA SVET FUDBALA! Žene optužile bivšeg trenera Partizana za seksua*no uznemiravanje!

Podeli vest

Bivši trener Partizana Avram Grant je na stubu srama u Izraelu, optužen je za sek**alno uznemiravanje žena

Vest koja je šokirala planetu objavljena je u TV istrazi "Kanala 12". Nekoliko žena optužile su bivšeg selektora Izraela i menadžera Čelsija da ih je seksu**no uznemiravao, te da je pokušao da ih primora na seksu**ne odnos

Jedna žena je rekla da je u junu 2020. Avram Grant (67), pozvao u svoj stan u Tel Avivu sa ponudom da joj pomogne da nađe posao.

Mislila sam da se šali. Sedela sam daleko od njega, na ivici kauča. Zamolio me je da priđem bliže i pokušao da me zagrli, zgrabio me je i nije pustio. Osećala sam se neprijatno, stavio je ruku na moju butinu i sećam se da sam odmah pomerila ruku. Posle nekoliko sekundi uhvatio me je za vrat, kao da me guši, okrenuo glavu prema sebi i pokušao da me poljubi na silu - rekla je žena, koja je tada imala 22 godine.

Odmah ga je odbila, ali kako kaže Grant nije želeo da je pusti da ode i bila je pod pritiskom da ostane preko noći da spava u Grantovom stanu, jer nije imala hrabrosti da mu kažem ne.

Grant je zatim pokušao ponovo i uzeo njenu ruku i stavio je na svoje međunožje, nakon čega je ona otišla u kupatilo i počela da plače.

Foto: Starsportphoto

Avram Grant

Nakon što je konačno otišla da spava u odvojenoj spavaćoj sobi, probudila se sledećeg jutra i otkrila da on drži pe*is iznad njene glave. bPuštala je Grantove glasovne poruke u kojima se u početku činilo da priznaje ono za šta je optužen, ali je onda pokušao da to prikaže kao jedno veče.

Kasnije joj je rekao da "ni sa kim ne razgovaram o svojim privatnim poslovima, o tome šta je uradio sa njom ili šta radi sa nekim drugim". 

Druga žena, identifikovana kao istaknuti sportski novinar u Izraelu, rekla je da joj je Grant ponudio pomoć u karijeri.Pored neprikladih komentara slao joj je uznemirujuće poruke nekoliko godina.

Novinar Haim Etgar koji je otkrio jezivu priču kaže da je još nekoliko žena otkrilo jezive detalje zlostavljanja.

Podsežamo, Grant je u Partizan stigao u januaru 2012. godine i bio na klupi šest meseci. Veliki je prijatelj sa ruskim milijarderom i vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, kao i sa Pinijem Zahavijem, jednim od najmoćnijih menadžera u svetu fudbala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija