• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2022

22:50

TSC SVE JAČI! Francuz novo pojačanje Superligaša!

Fudbal

TSC SVE JAČI! Francuz novo pojačanje Superligaša!

Podeli vest

Nakon dolazaka Strahinje Čarapića iz Žarkova, Martina Mirčevskog iz Akademije Pandev i iskusnog napadača Petra Škuletića, klub iz Bačke Topole doveo je i veznog igrača iz Francuske

U pitanju je defanzivni vezista Bubakari Dukure, koji stiže iz Šamblija.

Detalji transfera još nisu poznati, ali prema prema detaljima koji stižu iz francuskih medija igrač je najverovatnije raskinuo saradnju sa svojim dosadašnjim klubom i prešao u TSC. Ono što je važno za srpskog superligaša jeste to da Dukureu neće biti potreban period adaptacije na uslove u ovdašnjem fudbalu, s obzirom da je početkom prošle godine šest meseci proveo u Javoru i ostavio dobar utisak.

Foto: Starsportphoto

Lazetić je dobio novo pojačanje...

Novajlija TSC-a ima 22 godine i ponikao je u Šambliju. Pre polusezone u Javoru uglavnom je igrao u drugom timu francuskog trećeligaša, ali u prvom delu sezone bio standardan u timu, ostvarivši 18 nastupa. Njegov dodatni kvalitet je to što podjednako dobro može da odgovori i na mestu štopera, s obzirom da poseduje idealnu visinu (192 cm) i građu za centralnog beka.

TSC je trenutno na 10. mestu domaćeg šampionata, što je daleko ispod očekivanja. U Bačkoj Topoli veruju da će na proleće plasman biti drastično popravljen i da će se ekipa približiti gornjem delu vrhu tabele, gde joj je po kvalitetu, ali i uslovima, objektivno i mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

MIlićević na manifestaciji "Jedinstvo i snaga - Srbija": Ponosan sam da ste jasno poslali poruku da bez obzira gde živeli i radili, vaša država je Srbija!
Politika

MIlićević na manifestaciji "Jedinstvo i snaga - Srbija": Ponosan sam da ste jasno poslali poruku da bez obzira gde živeli i radili, vaša država je Srbija!

Predstavnici relevantnih udruženja i organizacija koje okupljaju Srbe u regionu, Evropi i širom sveta, učesnici dvodnevne manifestacije „Jedinstvo i snaga - Srbija" koja je održana u Domu Narodne skupštine u organizaciji Kabineta ministra zaduženog za odnose sa dijasporom Đorđa Milićevića, usvojili su zaključke i smernice za dalje jačanje veza matične države i sunarodnika u rasejanju.

01.09.2024

14:05

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija