• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

15:11

VLAHOVIĆ FRAPIRAO ITALIJANE! Da li je ovo realno? Dečko zarađuje 7 miliona evra godišnje!

Printscreen You Tube

Fudbal

VLAHOVIĆ FRAPIRAO ITALIJANE! Da li je ovo realno? Dečko zarađuje 7 miliona evra godišnje!

Podeli vest

Najskuplji fudbaler zimskog prelaznog roka Dušan Vlahović na promociji u Torinu zahvalio se Firorentini, bivšim saigračima, navijačima, a nije zaboravio ni bivšeg trenera Ivana Tomića

Nije Stara dama štedela na Srbinu, danima svi bruje o transferu vrednom 82 miliona evra, dok će naš napadač zarađivati sedam miliona godišnje.

Italijani su oduševljeni Vlahovićem, manirima srpskog fudbalera kada je ušao u pres salu, kako je svima u sali rekao "dobro jutro", plenio je samopouzdanjem kao da je na fudbalskom terenu.

Foto: printscreen

 

Nema sumnje, svi od njega imaju velika očekivanja, a Vlahović odaje utisak da je u stanju da sa svakim pritiskom izbori. 

Jedno od prvih pitanja se odnosilo na odluku da odabere baš broj sedam na dresu, koji je do njegovog dolaska poslednji nosio Kristijano Ronaldo. 

Foto: printscreen

 

- Broj sedam mi ne znači ništa, svi brojevi ovde su veoma važni, od jedan do sto. Izabrao sam ga jer je bilo blizu devet (koju nosi Morata, prim. aut). Ja sam tu da pomognem drugovima. Broj nije bitan, računa se samo kako igramo, sa kakvom odlučnošću i posvećenošću - rekao je Dušan.

Zanimalo je novinare da li će živeti u kući u kojoj je bio Ronaldo. Srbin je odgovorom raziružao sve navijače.

Tražim kuću u Torinu, ali to neće biti Kristijanova. Moram da budem skroman. Inače, te stvari van terena me ne zanimaju. Ne marim mnogo za te stvari, za velike kuće. Radujem se samo tome da igram i da napredujem svaki dan, da budem sve bolji svaki dan. 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija