• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

05.02.2022

15:42

DA LI JE NORMALAN? Zaprosio ženu koja je pokušala da ga ubije! NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA ČUVENOG FUDBALERA!

printscreen instagram

Fudbal

DA LI JE NORMALAN? Zaprosio ženu koja je pokušala da ga ubije! NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA ČUVENOG FUDBALERA!

Podeli vest

Hese Rodrigez, bivši igrač Real Madrida i Pariz Sen Žermena, oženiće se Aurom Ruiz, koja ga je pre nešto više od godinu dana posle žestoke svađe namerno pregazila automobilom

Bivši fudbaler Real Madrida i Pariz Sen Žermena Hese Rodrigez zaprosio je svoju devojku Auru Ruiz, koja je nedavno pokušala da ga ubije! Njih dvoje su zajedno od 2017. godine, imaju i dete, ali njihova veza bila je puna žestokih svađa, raskida i preljuba, pa je malo nedostajalo da se završi tragično!

Foto: AP photo, Instagram

 

Hese trenutno igra za Las Palmas, ali do pre nekoliko godina važio je za jednog od najtalentovanijih španskih fudbalera. Ipak, postao je poznatiji po ljubavnim skandalima nego po uspesima na terenu. O tome najbolje svedoči činjenica da, iako mu je tek 28 godina, ima već petoro dece sa tri različite žene, a trenutno čeka šesto dete sa četvrtom ženom!

Zaljubljen
Aura je kompas koji me vodi i vlasnik je moje sudbine. Ljubav uvek pobeđuje

 

 

Prvo dete je dobio već sa 19 godina sa izvesnom Melodi Santanom, a za rođenje drugog 2016. saznao je na Instagramu, kad je Melodi objavila da je donela na svet još jednog Heseovog naslednika. Treće dete dobio je sa Aurom Ruiz 2017. Dečak je rođen prevremeno i, nažalost, ima velikih zdravstvenih problema. To Hesea nije sprečilo da već sledeće godine raskine sa Aurom i spetlja se sa Hanirom Barn, s kojom je dobio još dvoje dece.

 

 

 


Aura ga je u međuvremenu tužila zbog zanemarivanja roditeljskih dužnosti, a on je uzvratio kontratužbom za klevetu, uz zahtev da mu isplati odštetu od jednog evra i da bude kažnjena zatvorom od tri do pet godina. Sudija je presudio u njegovu korist, ali nije prihvatio predlog da pošalje Auru u zatvor. Možda i zbog toga što su se vatreni ljubavnici pre presude pomirili, pa su iz suda izašli zagrljeni, razmenjujući poljupce! I to sve iako je Hese u tim trenucima čekao dete sa Hanirom!

Aura: Uživamo u s*ksu, uskoro snimak

 

Aura je prilikom izlaska iz suda posle pravne bitke sa Heseom okupljenim novinarima rekla da je za fudbalera vezuje odličan seks.
- Želite da znate da li i dalje volim Hesea? Da, on je moj partner i stvari koje su se dogodile sada su prošlost. Uživamo u odličnom s*ksu, imam mnogo s*ksualnih pomagala i igračaka. Moj dečko ih obožava. Vrlo sam otvorena kad su takve stvari u pitanju. Uskoro ću objaviti i naš lični snimak. Spreman je i želim da ga ljudi vide - istakla je tada Aura.

Ipak, svi ovi ispadi koštali su ga uspešnije karijere. Najpre je najuren iz Real Madrida, a 2020. i iz PSŽ, nakon što ga je Aura pregazila automobilom!? Njih dvoje bili su na koncertu u Gran Kanariji i žustro su se posvađali. Ona je sela u kola i namerno mu prešla preko noge!
Naredne, 2021. godine, usledio je novi raskid, nakon što je Aura uhvatila Hesea u krevetu sa izvesnom Rosio Amar. Nedavno su se, međutim, ponovo pomirili, uprkos tome što Rosio trenutno čeka još jedno Heseovo dete.

To što će uskoro dobiti još jednu bebu sa drugom ženom živopisnom fudbaleru nije smetalo da zaprosi Auru. Učinio je to nedavno na odmoru u Dubaiju. Na intimnoj večeri na plaži kleknuo je na pesak oivičen laticama ruža u obliku srca i pitao je da mu bude žena, na šta je ona odgovorila potvrdno.

- Tvoj odgovor 'daaaa, hoću da ti budem žena' bile su reči o kojima sam najviše u životu razmišljao, dušo moja. Ovo je početak svega. Želim celom svetu da viknem da moja ljubav želi zauvek da bude pored mene i da nećemo više biti 'ona i ja', nego 'mi'. Aura je kompas koji me vodi i vlasnik je moje sudbine. Ljubav uvek pobeđuje, volim te, obožavam te, blago moje", napisao je poznati fudbaler na svom Instagram nalogu uz fotografiju sa svojom dragom.

 


Njegova lepša polovina takođe je sa svetom podelila lepe vesti i nije krila uzbuđenje.
"Zaista nemam reči da izrazim ono što osećam, a ti dobro znaš šta je to. Volim te i to je jedino bitno", napisala je manekenka i rijaliti zvezda.
 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGLASIO SE I ŠPANAC! Spreman je za derbi
Fudbal

OGLASIO SE I ŠPANAC! Spreman je za derbi

Nakon što su mediji širom sveta objavili snimak u kom nekadašnji igrač Real Madrida Hese Rodrigez hramlje nakon što ga je automobilom pregazila devojka, oglasio se i sam Španac povodom toga

13.10.2021

00:04

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija