• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2022

07:48

POJAVILI SE ŠOKANTNI DETALJI SKANDALA! Žene progovorile i sve otkrile! Overmars slao slike polnog organa!

Fudbal

POJAVILI SE ŠOKANTNI DETALJI SKANDALA! Žene progovorile i sve otkrile! Overmars slao slike polnog organa!

Podeli vest

Legenda Ajaksa i reprezentacije Holandije Mark Overmars se povukao sa funkcije u klubu zbog neprofesionalnog ponašanja

Mark Overmars je koleginicama u klubu slao neprikladne poruke i zbog toga je dao otkaz.

Samo dan kasnije u javnosti su se pojavili novi detalj. Kako pišu tamošnji mediji bio je na “posmatranju” od decembra, a protiv njega po svemu sudeći dokaze za uznemiravanje ima čak jedanaest žena zaposlenih u Ajaksu.

Sve bi počinjalo komentarima o oblačenju, o sek*i izgledu, potom bi usledile poruke, uglavnom preko jedne od poznatih aplikacija, u kojima je Overmars pozivao na druženje, opisivao detalje “akcija” koje bi preduzeo, da bi dolazilo dotle da je slao fotografije svog polnog organa. Uredno pravljene u toaletu na stadionu.

- Overmars je pojedinim koleginicama slao poruke sa pitanjem "šta nose na sebi", a ponekad je išao još dalje, kao ovog puta. Poslao je sliku svog polnog organa. Ta žena nije bila prva, a ni poslednja koja je dobila tu fotografiju - navodi se u tekstu holandskog portala "NRC".

Isti portal je otkrio još šokantnih detalja o Overmarsu, doskorašnjem direktoru fudbala "kopljanika". 

Foto: Ajax.nl

 

- Pisali smo o tome još u decembru, razgovarali smo sa 11 zaposlenih i bivših zaposlenih u Ajaksu koji žele da ostanu anonimni. Žene se plaše da izađu u javnost i da kažu nešto protiv najuspešnijeg sportskog kolektiva u Holandiji. Mi smo imali uvid u razgovore na "WhatsApp" aplikaciji i videli smo poruke i fotografije koje imaju direktne konotacije sa seksua**im sugestijama. Čak i žene koje su se žalile su ignorisane od strane ljudi u vrhu kluba - navodi se u tekstu.

Njegovo napadno ponašanje trajalo godinama, a među zaposlenima je imao nadimak “napaljeni rođak”. Overmars se ponašao u klubu kao usamljenik, jeo je sam u svojoj kancelariji. Ali, kada bi izašao iz nje, gledao je da uđe u priču sa nekom od zaposlenih dama. Da sve bude još gore, odlaskom Overmarsa nije rešen problem. Žene zaposlene u klubu su ispričale da se u klubu bez pardona “šale” na račun dama, fotografišu bez dozvole, pa njihove fotke muškarci razmenjuju telefonima i komentarišu. 

Zbog svega što se dogodilo se oglasio i generalni menadžer kluba, još jedan legendarni igrač, Edvin van der Sar.

- Bezbedno radno okruženje je veoma važno za sve nas u Ajaksu. Obratićemo mnogo više pažnje na ovakve stvari u budućnosti -  poručio je bivši golman Ajaksa, Juvenusa, Fulama i Mančester junajteda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija