• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.02.2022

17:14

ZUMA ŠUTIRAO MAČKU! Oglasili se njegov klub i britanska policija

reuters

Fudbal

ZUMA ŠUTIRAO MAČKU! Oglasili se njegov klub i britanska policija

Podeli vest

Londonska policija neće istraživati video snimak na kojem fudbaler Vest Hema Kurt Zuma šutira svoju mačku, preneli su britanski mediji

Pretpostavlja se da je incident snimio njegov brat, koji je u nedelju video objavio na društvenoj mreži Snepčet.

Na snimku se vidi kako Zuma u kuhinji uzima mačku, pre nego što će je šutnuti na pod, a takođe se može čuti i njegov smeh.

Bivši fudbaler Čelsija je zatim bacio cipele na mačku, dok je ona pokušavala da pobegne.

- Želim da kažem da mi je veoma žao zbog svih koji su uznemireni ovim snimkom. Želim da vas uverim da su naše dve mačke sasvim dobro i zdrave. Voli ih i neguje cela naša porodica, a ovo je bio izolovan incident, koji se više neće ponoviti - rekao je 27-godišnji odbrambeni igrač.

Fudbalski klub Vest Hem osudio je ovaj postupak, a takođe je rečeno da će se interno baviti ovom situacijom.

- Razgovarali smo s Kurtom i interno ćemo se pozabaviti ovom situacijom, ali želimo jasno da stavimo do znanja da ni na koji nači ne odobravamo okrutnost prema životinjama - navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija