• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2022

14:37

MOTIVIŠE NAS ZVEZDINA AKCIJA! Vezista ČUKARIČKOG najavio DERBI sa crveno-belima! Sve je spremno za PROLEĆNI spektakl!

Fudbal

MOTIVIŠE NAS ZVEZDINA AKCIJA! Vezista ČUKARIČKOG najavio DERBI sa crveno-belima! Sve je spremno za PROLEĆNI spektakl!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog u prvom kolu prolećnog dela sezone gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani

Sve je spremno za početak prolećnog dela sezone, a u derbiju kola na Marakani sastaju se Crvena zvezda i Čukarički. I Brđani i crveno-beli nedavno su se vratili iz Turske gde su obavili zimske pripreme i međusobni duel biće im prvi zvanični u 2022. godini. 

Čukarički je u Turskoj ukrstio koplja protiv Dinamo Kijeva, Brđani su vodili protiv ukrajinskog giganta, a sjajnu rolu na tom meču imao je Stefan Kovač. Upravo je mladi vezista jedan od glavnih igrača u sistemu Saše Ilića, a on je istakao da očekuje ozbiljan meč protiv šampiona Srbije. 

- Zvezda je uvek Zvezda, ozbiljan protivnik. Izuzetno mi je drago što već u prvom kolu nastavka šampionata igramo protiv njih, volim da teže utakmice imamo odmah na početku, da vidimo na čemu smo - rekao je Kovač.

Crveno-beli organizovali su akciju po kojoj će svi vlasnici karte za meč sa Čukaričkim u slučaju da se čekiraju na Marakani i podrže pulene Dejana Stankovića protiv Brđana dobiti ulaznicu za utakmicu sa PArtizanom. 

- Video sam za Zvezdinu akciju, tako da očekujem dosta publike, možda i pun stadion. To nas sve u Čukaričkom raduje, retko imamo priliku da igramo u takvom ambijentu, publika će biti motiv više i za sve nas - ističe vezista Čukaričkog. 

Zvezda u prolećni deo sezone ulazi jača za Ohija Omoidžuanfa koji je stigao iz Moldea. Pored njega crveno-beli dres zadružili su Nemanja Motika i Kristijano Pićini. 

Foto: Starsportphoto

- Igrali smo protiv Moldea pre dve i po godine u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, u Norveškoj smo uspeli da sačuvamo novog špica Crvene zvezde, ali je on na Banovom brdu postigao vodeći gol i usmerio svoj tim ka prolasku u narednu rundu. Izuzetno je brz igrač, vidim da je i sada vrlo konkretan u završnici. Nema tu mnogo priče, Zvezda kompletno mnogo dobro izgleda na terenu, igra napadački fudbal, nema potrebe da izdvajamo nekog pojedinca – objasnio je Kovač. 

Za kraj, Kovač ističe da Brđani ne idu na Marakanu da se brane budući da oni kao ekipa nikada nemaju takav pristup utakmici. 

- Generalno, mi se kao ekipa ne branimo. Voleo bih da izađemo visoko, da probamo da stvorimo prilike, bilo bi nam lakše da dođemo do pozitivnog rezultata. Imamo iskustvo iz prvog dela sezone kad smo dobro igrali protiv Partizana u Humskoj, ali smo izgubili taj meč. Stvarali smo šanse i promašivali, Partizan je svoje iskoristio i u tome je bila razlika. Na nama je da pokušamo da svaki napad završimo udarcem, bilo bi dobro i da iskoristimo svaku priliku, ali veoma je teško protiv tako dobrih protivnika. Opet, trebalo bi neka lopta da uđe u gol - podvukao je  Kovačk. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija