• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

20:21

FIRENCA NE MOŽE BEZ SRBA! Milenković je NOVI VLADAR Fiorentine! Viola čeka VLAHOVIĆA u polufinalu!

Tanjug/AP

Fudbal

FIRENCA NE MOŽE BEZ SRBA! Milenković je NOVI VLADAR Fiorentine! Viola čeka VLAHOVIĆA u polufinalu!

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine savladali su Atalantu sa 3:2 u četvrtfinalu Kupa Italije, a pobedonosni gol postigao je Nikola Milenković u 94. minutu

Firenca je nastavila da živi Dušana Vlahovića, ali bi nakon večerašnje pobede u polufinalu Kupa Italije lako mogli da se susretnu sa dojučerašnjim golgeterom! Fiorentina je savladala Atalantu sa 3:2, a pobednički gol postigao je Nikola Milenković  u 94. minutu! 

Stameni štoper postigao je strašan gol, vredan polufinala i eventualnog sudara upravo sa Juventusom i Dušanom Vlahovićem! 

Fiorentina je povela preko Kšištofa Pjonteka, Atalanta je preko Boge preokrenula, ali je Poljak u 72. ispravio svoj promašaj i matirao Musa nakon što mu je Argentinac odbranio penal. 

I kao vrhunac drame ono što je priredio Nikola Milenković u 94. minutu. Sve je uradio gotovo savršeno nekadašnji defanzivac Partizana, od postavljanja, preko prijema lopte, pa do udarca koji je bio neukrotiv za golmana domaćina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija