• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

13:05

STATISTIKA NIKAD NE LAŽE! Stefan Mitrović među Top 5 defanzivaca Primere!

Reuters

Fudbal

STATISTIKA NIKAD NE LAŽE! Stefan Mitrović među Top 5 defanzivaca Primere!

Podeli vest

Štoper Hetafea Stefan Mitrović nalazi se u samom kremu španske La Lige, kada su odbrambeni igrači u pitanju

Reprezentativac Srbije se našao među defanzivcima koji su u dosadašnjem toku Primere najmanje puta predriblani.

U obzir su ulazili igrači koji su odigrali bar 800 minuta od početka sezone, što je uslov koji je Mitrović odavno ispunio, pošto je sakupio 1,545 minuta na 19 odigranih mečeva.

Za to vreme, rivali su Mitrovića uspeli da predriblaju samo tri puta, što ga stavlja na četvrtu poziciju na ovoj listi.

Foto: Reuters

Stefan Mitrović u duelu sa Karimom Benzemom

Prva dva mesta zauzimaju Barselonin Đerar Pike i Viktor Ruiz iz Betisa koji su jedini predriblani po dva puta, ali je Pike bolje rangiran jer je odigrao više minuta.

Kao i Mitrovića, po tri puta su ofanzivci predriblali još Davida Garsiju iz Osasune i Ronalda Arauha iz Barselone, ali kako je Garsija odigrao više minuta od Srbina, a Arauho manje, na taj način su i rangirani.

Podsetimo, Stefan Mitrović je u četvrtak dao opširan intervju za naš portal, u kome je, između ostalog, pričao baš o tome kakav je osećaj biti deo najbolje odbrane u La Ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MITROVIĆ ZALUDEO ŠPANIJU, A ZA INFORMER.RS OTVORIO DUŠU: O drugima se više piše u Srbiji, ali NEVEROVATAN je osećaj biti najbolji u Primeri!
Fudbal

MITROVIĆ ZALUDEO ŠPANIJU, A ZA INFORMER.RS OTVORIO DUŠU: O drugima se više piše u Srbiji, ali NEVEROVATAN je osećaj biti najbolji u Primeri!

Defanzivac fudbalske reprezentacije Srbije, Stefan Mitrović, prirastao je srcima navijača nacionalne selekcije još kada se desio nemili incident u oktobru 2014. godine kada je prekinuta utakmica između naše zemlje i Albanije! Tada je preko Humske preletala letilica sa zastavom "Velike Albanije". Nakon što je ona skinuta meč više nije ni nastavljen, a Mitrović je tom prilikom skinuo zastavu i oborio dron, ali to nije sve...

10.02.2022

12:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija