• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

11.02.2022

18:49 >> 18:55

POSLE DRAME U ALBANIJI, SRPSKI FUDBALER SE OGLASIO ZA INFORMER! UPLAŠIO SAM SE! Pakujem se i selim se u HOTEL!

Starsportphoto

Fudbal

POSLE DRAME U ALBANIJI, SRPSKI FUDBALER SE OGLASIO ZA INFORMER! UPLAŠIO SAM SE! Pakujem se i selim se u HOTEL!

Podeli vest

U četvrtak je srpski fudbaler Luka Milunović doživeo traumatično iskustvo, kada je zatekao obijen stan u Tirani

Iako nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Milunovič igra izvanredno u Albaniji i nikada nije imao probleme u komšiluku, desila mu se situacija koju će želeti što pre da zaboravi!

Sjajni ofanzivac je pokraden, a kako kaže za Informer.rs. najvažnije mu je da su njegova porodica i on dobro!

- Sve se desilo dok sam bio na treningu. Kada sam se vratio imao sam šta da vidim! Ukraden mi je novac i nekoliko satova. Duboko verujem i želim da verujem da je ovo puka slučajnost i da nema veze sa drugim stvarima!

Vidno uzrujan, jedan od najboljih igrača Kukešija rekao je da je proveo besanu noć!

- Upravo se pakujem i selim se u hotel! Lagao bih kada bih rekao da se nisam uplašio! Ovakve stvari se dešavaju, nažalost nije dobro iskustvo, ali prođe i to. 

Foto: Starsportphoto

 



Srpski fudbaler kaže da je policija momentalno reagovala!
- Odmah su došli na poziv gazdarice stana! Pitali su me da li sumnjam na  nekoga, ali niko iz kluba ni ne zna gde zivim! Bitno da niko nije povređen jer se u ovim situacijama nikad ne zna! Trebali su žena i beba da mi dođu za nekoliko dana i sreća da nisu bili tu, još jednom ponavljam, nadam se da je sve ovo samo slučajnost i da nikada nisam imao nijednu neprijatnu situaciju od kada sam ovde! Prošlo je sa materijalnom štetom, sada moram da nađem drugi stan i da se potrudim da ovo što pre zaboravim- zaključio je Luka Milunović za Informer.rs.

 

 

Juče sam bio žrtva lopova koji je provalio u moj stan u Tirani, odneo novac i neke od mojih važnih ličnih stvari. Nadam se da ovo nije bio lični napad na mene i moju porodicu, jer sa ovakvim stvarima ne možete da se osećate bezbedno. U isto vreme osećam bes, razočarenje i strah koji može uticati na moje treninge, utakmice i sve važne fudbalske aktivnosti koje imam ovde. Drago mi je što nikog nije bilo kod kuće pa smo izbegli možda opasniju situaciju. Za sada ću pustiti albansku policiju da radi svoj posao. Biće teško zaboraviti, ali pokušaću da više ne razmišljam o ovome. Hvala svima koji su me pitali i podržite me u ovoj lošoj situaciji. U nedelju ću biti na terenu da nastavim svoj posao i radim ono što najviše volim i borim se za nova 3 boda za svoj tim!

Podsetimo, Milunović je nedavno u intervjuu za naš portal pričao kako se oseća u Albaniji...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija