• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.02.2022

17:54 >> 18:04

BAJERN PONIŽEN KAO NIKADA! Blamaža šampiona Bundeslige u Bohumu! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

BAJERN PONIŽEN KAO NIKADA! Blamaža šampiona Bundeslige u Bohumu! (VIDEO)

Podeli vest

Branilac titule izbegao katastrofu na gostovanju Bohumu 2:4.

Fudbaleri Bajerna iz Minhena poraženi su u Bohumu rezultatom 2:4, a neuspeh šampiona u 22. kolu Bundeslige mogao je da bude izražen i ubedljivijim rezultatom.

Koliko je Bohum bio nadmoćan u duelu sa apsolutnim favoritom za odbranu Salatare, govori činjenica da je do poluvremena smestio četiri lopte u mrežu Bavaraca.

Golove za Bohum postigli su Kristofer Antvi Adjej u 14, Jirgen Lokadija iz penala u 38, Kristijan Gamboa u 40. i Gerit Holtman u 44. minutu. Dvostruki strelac za Bajern bio je Robert Levandovski u 9. i 75. minutu.

Ovo je bila osma pobeda za domaćina u prvenstvu i sa 28 bodova zauzima 11. poziciju. Bajern je na prvom mestu sa 52 boda, devet više i utakmicom više od drugoplasirane Borusije Dortmund.

U istom terminu, Borusija Menhengladbah je pobedila kao domaćin Augzburg sa 3:2. Strelci za Borusiju bili su Kuadio Kone u 30, Jonas Hofman u 46. i Rami Bensebaini u 67. minutu, dok su golove za Augzburg postigli Iago u 55. i Alfred Finbogason u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Borusija je 13. na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Augzburg 16. sa 22 boda.

Pobedu na svom terenu ostvario je i Grojter Firt, savladavši Hertu sa 2:1. Dvostruki strelac za Grojter Firt bio je Branimir Hrgota u prvom i iz penala u 71. minutu. Strelac za Hertu bio je Linus Gehter u 89. minutu.

Grojter Firt je zabeležio tek treću pobedu u prvenstvu i sa 13 bodova zauzima poslednju 18. poziciju na tabeli. Herta je na 14. mestu sa 23 boda.

Volfzburg je u gostima pobedio Ajntraht sa 2:0, golovima Maksa Krusea u 28. i Dodi Lukebakia u trećem minutu nadoknade vremena. Srpski reprezentativac Filip Kostić dobio je priliku u drugom poluvremenu, kada je u 62. minutu ušao na teren umesto Lenca.

 Vukovi su 12. na tabeli sa 28 bodova, a Ajntraht je 10 sa četiri boda više.

Frajburg i Majnc su odigrali nerešeno 1:1. Poveo je Majnc golom Aleksandera Haka u 31. minutu, da bi izjednačenje Frajburgu doneo Nils Petersen golom u 69. minutu.

Frajburg se sa 34 boda nalazi na petom mestu na tabeli, dok je Majnc deveti sa 31 poenom.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija