• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2022

18:05

GOSPODO, POKLONITE SE MITROGOLU! Srbin je NAJBOLJI strelac Čempionšipa! Još jedan ga deli od ISTORIJE! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

GOSPODO, POKLONITE SE MITROGOLU! Srbin je NAJBOLJI strelac Čempionšipa! Još jedan ga deli od ISTORIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Napadač Orlova novim pogotkom doneo pobedu Kotidžerima na gostovanju Tigrovima

Fulam je novim trijumfom na terenu Hala nastavio da korača ekspresno ka Premijer ligi, a jedini gol koji je i odlučio pobednika postigao je Aleksandar Mitrović.

Bio je to 31. pogodak za Mitrogola u od starta Čempionšipa, po čemu se izjednačio na večnoj listi golgetera sa najboljim bilansom u jednoj sezoni.

Naime, (još uvek) aktuelni rekorder je Toni Ajvan koji je prošle sezone postigao isti broj golova za Brentford, ali kako je ovaj klub u elitnom rangu, a srpski golgeter ima još 16 utakmica do kraja trke i veliku šansu da postane apsolutni kralj strelaca "najbolje druge lige na svetu" u jednoj sezoni.

Novi gol, 31. po redu, fantastični Mitrović je postigao u 50. minutu, pošto je odlično odreagovao na centaršut, nadvisio čuvara u skok igri i glavom pogodio dalji ugao golmana Tigrova Ingrama za, ispostavilo se, konačnih 0:1.

Na tabeli Čempionšipa, Fulam ima 64 boda i zauzima lidersku poziciju, šest koraka zaostaje drugoplasirani Bornmaut, a trećeplasirani Blekburn čak 11 poena.

Podsetimo, prve dve ekipe na kraju prvenstva izboriće direktan plasman u Premijer ligu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija