• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

11:54

O njima BRUJI SVET, A PARTIZANOVCIMA MILO OKO SRCA! Deca crno-belih BRUTALNA U FEBRUARU!

Starsportphoto

Fudbal

O njima BRUJI SVET, A PARTIZANOVCIMA MILO OKO SRCA! Deca crno-belih BRUTALNA U FEBRUARU!

Podeli vest

Partizanova škola fudbala je bez pogovora jedna od najjačih na ovim prostorima, a u prilog tome govore uspesi izdanaka beogradskog tima

Širom Evrope, ali i sveta govori o fenomenalnim igrama srpskih napadača. Skupoceno pojačanje Juventusa, Dušan Vlahović, u samo dve utakmice u dresu italijanskog giganta dokazao je da je nebo granica za njega sa svega 22 godine!

Sa druge strane, Aleksandar Mitrović nastavio da ispisuje istoriju Čempionšipa, pa se o ubojitom navijači Fulama govori i dalje od Ostrva, ali to nije sve!

Foto: tanug/ap

 

Đorđe Jovanović i Ivan Šaponjić, koji su takođe fudbalsko znanje sticali srpskom velikanu blistali su ovog meseca u Izraelu, odnosno Slovačkoj! 

Nema sumnje da najviše pažnje, zasluženo, ima Dušan Vlahović koji je najbolji strelac Serije A! Postigao je ubojiti špic pogodak za pobedu (1:0) protiv Verone, a obezbedio je Juveu prolaz u Kupu Italije protiv Sasuola. Udarac Vlahovića u završnici četvrtfinalnog duela je zakačio i prosledio u sopstvenu mrežu, pa je  Srbin i postao junak. Centarfor Fulama Aleksandar Mitrović sa 31 golom u dosadašnjem delu sezone gura svoju ekipu ka Premijer ligi i ispisuje istoriju Čempionšipa!  On se izjednačio na večnoj listi golgetera sa najboljim bilansom u jednoj sezoni! Naime, (još uvek) aktuelni rekorder je Toni Ajvan koji je prošle sezone postigao isti broj golova za Brentford, ali kako je ovaj klub u elitnom rangu, a srpski golgeter ima još 16 utakmica do kraja trke i veliku šansu da postane apsolutni kralj strelaca "najbolje druge lige na svetu" u jednoj sezoni.

Foto: Reuters

 

Doskorašnja devetka Čukaričkog, ponikla u Partizanu, Đorše Jovanović, zabilstao je na prvom zvaničnom izazovu u dresu Makabija iz Tel Aviva i golom samo sedam minuta nakon ulaska u igru donela trijumf (1:0) protiv Kirjat Šmone, a nakon toga je golom i na drugom susretu u velikom derbiju Tel Aviva nad Hapoelom (3:2) bio strelac pobedonosnog gola!

Foto: printscreen

 

Četvrti biser beogradskog tima, Ivan Šaponjić je takođe imao zapažen debi! On je godinama bio zanemaren u Atletiko Madridu, a odmah po dolasku u Slovačku golom i asistencijom uveličao je ubedljivu pobedu Slovana iz Bratislave nad Senicom (5:0).  

Foto: Reuters

 

Sprski navijači se raduju kao i oni u Italiji, Engleskoj, Izraelu i Slovačkoj, a nema sumnje da  selektor Dragan Stojković pred Svetsko prvenstvo u Kataru zadovoljno trlja ruke!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti
Društvo

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti

Hepatitis je podmukla bolest koja nema specifične simptome, može se detektovati u ranoj fazi samo testiranjem pa se preporučuje svakoj punoletnoj osobi da se makar jednom u životu testira na hepatitis B i C, istakla je prof. dr Ivana Milošević, infektolog, gastroenterohepatolog, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

28.07.2024

10:48

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija