• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2022

13:48

SPARTA IMA VELIKI PROBLEM! Ovo je slaba tačka Partizanovog rivala!

Fudbal

SPARTA IMA VELIKI PROBLEM! Ovo je slaba tačka Partizanovog rivala!

Podeli vest

Partizan je pobedom u Nišu (2:0) započeo prolećnu borb, dok je rival crno-belih u Evropi Sparta izvukla bod protiv Viktorije iz Plzenja (2:2)

Crno-beli imaju pravo na nadu u prvom meču nokakut faze Lige Konferencije koji je zakazan za četvrtak (21:00), u Pragu.

Glavni problem Sparte protiv Viktorije bio je prekid. Oba gola je primila na taj način, posle  kombinacija gostiju iz kornera.

- Upozorio sam ekipu da Plzenj ima dva-tri fudbalera koja sjajno reaguju u takvim situacijama. Podelili smo striktne zadatke, neki su imali obavezu da čuvaju strelce golova, nažalolst, nisu to učinili. Kad se osvrnem na drugi pogodak gostiju, do njega uopšte nije trebalo da dođe. Sami smo došli u poziciju da jurimo minus. Potpuno besmisleno. Primera radi, Tomas Čori je snažan, vešto koristi visinu od dva metra i težinu. Nismo mogli da se nosimo sa njim. Neke od šema koje smo imali za čuvanje ispostavile su se beskorisnim - kazao je Pavel Vrba, trener Sparte.

Foto: Reuters

 

Na nedeljnom derbiju nije igrao Ladislav Krejči Drugi. Oporavlja se od povrede zadobijene tokom kup susreta sa Slavijom i neizvestan je za okršaj sa Partizanom. 

- Možda nam je poslednji derbi pokazao da negde moramo da menjamo pristup. U prvih 60 minuta derbija smo igrali samo nekoliko igrača u ofanzivnim akcijama. Tek ulaskom Čvančare i pomeranjem Holažaka još više napred delovali smo bolje. To je pokazatelj kako možemo, recept za naredne mečeve - ocenio je Vrba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija