• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

15.02.2022

07:01

NEKADAŠNJI PRVOTIMCI NAJVEĆIH RIVALA O ŠAMPIONSKOJ TRCI! Milojević: Derbi sve rešava! Grbić: Odlučiće mali mečevi!

printscreen

Fudbal

NEKADAŠNJI PRVOTIMCI NAJVEĆIH RIVALA O ŠAMPIONSKOJ TRCI! Milojević: Derbi sve rešava! Grbić: Odlučiće mali mečevi!

Podeli vest

Crvena zvezda može sve da preokrene u dva duela s Partizanom, kaže Zvonko Milojević , dok Petar Grbić smatra da će motiv i ozbiljnost biti presudni u okršajima sa ostalim ekipama

Večiti derbi rešiće trku za titulu, kaže Zvonko Milojević (50) za Informer, dok Petar Grbić smatra da će "male" utakmice odlučiti ko će biti novi prvak!

Čuveni golman Crvene zvezde siguran je da će međusobni okršaji gradskih rivala prelomiti borbu za šampionski pehar u Superligi, pošto će se odigrati još dva do kraja sezone. S druge strane, bivši napadač Partizana ubeđen je da će na tronu završiti ekipa koja bude imala manje kikseva na proleće!

Foto: Informer

 

Beogradski velikani sigurnim trijumfima otvorili su drugi deo sezone. Izabranici Dejana Stankovića su na svom stadionu savladali Čukarički (3:0), dok su crno-beli slavili protiv Radničkog na "Čairu" (2:0). Milojević kaže da je upravo takve rezultate i očekivao.

- Nisam iznenađen rezultatima u Nišu i na "Marakani", jer su večiti i najavili da će žestoko krenuti od starta. Partizan održava bodovnu prednost, s te strane ima i malu psihološku prednost, pošto je uvek teže onome koji juri. Nikome nije lako da dobije svaki meč, ali teško da će i jedni i drugi dozvoliti sebi da negde prospu bodove. Uveren sam da će ovo biti Zvezdino proleće i da će na kraju uspeti da odbrani titulu - naglašava Milojević.

Bez kikseva

Teško da će i jedni i drugi dozvoliti sebi da kiksnu i negde prospu bodove
Zvonko Milojević

 

Nekadašnji kapiten crveno-belih očekuje već 26. februara pobedu u večitom derbiju i nagoveštaj preokreta.


- Predstojeći duel na "Marakani" može da nagovesti i rasplet u prvenstvu. Partizanu odgovara i remi, dok Zvezda mora da napadne i pobedi ako želi da ostane u trci. U tom slučaju bi okršaj u plej-ofu na kraju i odlučio šampiona. To jeste teži put do titule, ali nije nemoguć - jasan je Milojević.
Međutim, crnogorski ofanzivac ima potpuno drugačije mišljenje. Petar Grbić smatra da će "male" utakmice rešiti pitanje prvaka.

Foto: Starsportphoto©

 

- Svaki meč do kraja Superlige biće za crno-bele kao finale. Pregrmeli su Niš i jako težak teren, to je pravi putokaz za nastavak. Da se ne lažemo, Partizan i Zvezda imaju timove koji su za klasu iznad svih ostalih u Srbiji. Motiv i ozbiljnost biće presudni u duelima sa ostalim ekipama, jer kvalitet nije sporan. Zato i mislim da derbi neće biti ključan. Taj spektakl je priča za sebe, tu nema favorita - tvrdi Grbić.

Optimista

Siguran sam da će crno-beli izdržati sve napade i da će se u maju radovati duploj kruni
Petar Grbić

 

Aktuelni član barskog Mornara veruje da će "parni valjak" prvi proći kroz cilj, kao i da će njegov kum Ljubomir Fejsa dati doprinos tome.

- Ovaj tim Partizana iz kola u kolo pokazuje da je na mestu koje mu i pripada. Kao što je i Stanojević rekao, pet bodova jeste lepa prednost, ali ne mora da znači da je i dovoljna. Ipak, siguran sam da će momci izdržati sve napade i da će se u maju radovati duploj kruni. Što se tiče Fejse, biće spreman za derbi, posebno ga inspirišu te značajne utakmice. Ljuba ima veliko iskustvo, zna kako se osvajaju trofeji, a crno-beli su u njemu dobili ogromno pojačanje - zaključuje Grbić.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set