• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

20:45

REPREZENTATIVAC SRBIJE PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU! Na promociji je uzeo broj po Zvezdinoj legendi!

Starsportphoto

Fudbal

REPREZENTATIVAC SRBIJE PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU! Na promociji je uzeo broj po Zvezdinoj legendi!

Podeli vest

Član Orlova Strahinja Pavlović i zvanično će igrati u nastavku sezone za Bazel, kao pozajmljen fudbaler Monaka

Pavlović je predstavljen u višestrukom šampionu Švajcarske kao veliko pojačanje, jer je standardni član Orlova, kao i da dolazi iz lige "petice".

U Bazelu posebno ističu da su Kneževi prošle godine platili crno-belima 10.000.000 evra, a da će mladi defanzivac u novom klubu moći podigne formu i napreduje u karijeri.

Podsetimo, sa Sent Jakub parka su prethodnih sezona karijeru izgradili Mo Salah, Manuel Akandži, Granit Džaka, Mohamed Elneni, Bril Embolo, Artur Kabral koji su kasnije postali reprezentativci i velike zvezde svetskog fudbala.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Reprezentativac Srbije se putem zvaničnog sajta Bazela obratio navijačima sledećim rečima:

- Pozdrav, ja sam Strahinja Pavlović, došao sam iz Monaka i veoma sam srećan što sam ovde. Igram na poziciji levog štopera, fizički sam veoma jak i dobar na lopti. Volim agresivan fudbal i uvek sam spreman da pružim 100 odsto. Izabrao sam broj 15 na dresu zbog naše legende, čuvenog štopera Nemanje Vidića. On je moj dečački idol i zbog njega ću nosti taj broj. Volim da budem lider na terenu i van njega - rekao je Strahinja Pavlović na promociji.

U švajcarskom klubu ne kriju oduševljenje zbog dolaska bivšeg igrača Partizana.

- Uprkos mladom igračkom dobu, Strahinja je veoma obećavajući štoper koji je već stekao internacionalno iskustvo na najvišem nivou. Zahvaljujući fizici, iskustvu i činjenici da se bolje služi levom nogom, savršeno se uklopio u profil igrača kojeg smo tražili. Jako smo zadovoljni što će nam Strahinja odmah biti od pomoći - istakao je Filip Kaufman, tim menadžer Bazela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija