• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

20:55

MESI: Ne pobeđuje uvek NAJBOLJI tim! OVO je recept!

Tanjug/AP

Fudbal

MESI: Ne pobeđuje uvek NAJBOLJI tim! OVO je recept!

Podeli vest

​U prvim mečevima osmine finala Lige šampiona Pari Sen Žermen pobedio je Real Madrid golom u 94. minutu Kilijana Mbapea sa 1:0 , dok je Mančester siti pregazio Sporting u Lisabonu i već obezbedio četvrtfinale takmičenja - 5:0

Delovalo je da će se Real provući, da će meč biti završen bez pobednika u Parizu, ali je Mbape, kada su skoro svi odustali od nade, u 94. minutu doneo trijumf PSŽ-u - 1:0.

Na prvom meču osmine finala Lige šampiona Lionel Mesi nije iskoristio jedanaesterac u drugom poluvremenu.

Foto: Tanjug/AP

 

- Nije lako osvojiti Ligu šampiona jer je to takmičenje koje spaja mnoge velike timove i gde i najmanji detalj, ponekad i sitna greška, mogu da te eliminišu. Mislim da imamo tim koji može da osvoji pehar. Uzbuđeni smo zbog toga i uvereni smo da ćemo stići do kraja, ali idemo korak po korak. Opet, kažem da je ovo takmičenje teško osvojiti. Ne pobeđuje uvek najbolji tim- kaže Mesi.

On posebno ističe značaj timske igre

- Najbolji timovi moraju da budu dobri na svakom delu terena, u svim linijama, od odbrane do napada. Sve zavisi od sposobnosti timskog igranja. Napadači mogu sebe da ograniče na napad, a odbrambeni na odbranu. Morate da formirate snažan, jedinstven tim, kako u fazi odbrane tako i napada. To je recept koji će nam dati priliku da budemo takmičarski tim, koji će pokušati da osvoji Ligu šampiona i svaki drugi turnir u kom imamo šansu da pobedimo-  zaključio je Mesi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija