• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2022

09:41

MENIG KROZ OSMEH O ZVEZDI POSLE GOLA U PRAGU: Znate već ŠTA igramo u NEDELJU! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

MENIG KROZ OSMEH O ZVEZDI POSLE GOLA U PRAGU: Znate već ŠTA igramo u NEDELJU! (VIDEO)

Podeli vest

Golom Kvinsija Meniga Partizan je stekao minimalnu prednost pred revanš sa Spartom

- Super se osećam, drago mi je naravno, srećan sam zbog gola, ali ono što je najvažnije je da smo pobedili u vrlo teškoj utakmici. Sada smo jednom nogom u narednom krugu ako odradimo posao u Beogradu - rekao je Menig za klupsku TV i dodao:

- Sparta je vrlo dobar tim, dobar miks iskusnih i mladih igrača, ali i mi smo dobri. Znao sam da će biti "fifti-fifti" na početku, znao sam da će nam se ukazati šansa. Pobedili i nadam se da ćemo pobediti i sledeće nedelje i proći dalje.

Pred Partizanom je teška nedelja! Sledi Radnički Kragujevac, pa revaš sa Spartom, a onda spektakl - derbi sa Zvezdom.

- U nedelju imamo važnu utakmicu u ligi, pa Spartu u četvrtak, pa u nedelju, znate već šta igramo u nedelju - razvukao je Menig osmeh na pomen utakmice sa večitim rivalom.

- Svaka je utakmica važna, hoćete da osvojite ligu, da pobedite u derbiju... - optimističan je Holanđanin posle pobede, treperi na pomen narednih izazova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija