• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2022

08:18

VLAHOVIĆ OPET NA UDARU, 3 MEČA NIJE POSTIGAO GOL! Ima još mnogo da uči!

reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ OPET NA UDARU, 3 MEČA NIJE POSTIGAO GOL! Ima još mnogo da uči!

Podeli vest

Juventus je propustio šansu da savlada Torino (1:1), napadači se proslavili protiv odlične odbrane lokalnog rivala, a Dušana Vlahovića opet je kritikovao trener Masimilijano Alegri

Dibala, Morata i Vlahović nisu imali rešenje za "bikove", a jedini gol za njih postigao štoper Mathejs de Liht.

Vlahović je skoro čitav meč igrao na 40 metara od gola, leđima okrenut, pa su italijanski mediji bili spremni da kritikuju najskuplje pojačanje u istoriji zimskog prelaznog roka u Italiji. 

- Imao je problema zato što je veoma dobar igrač, ima još dosta da uči. Kao i što drugi imaju da uče. Morao je da ceo meč da vuče Bremera po terenu i da mu ne dopusti da bude glavni - rekao je Alegri.

Foto: reuters

 

- Njihov štoper je veoma jak na lopti u duelima, a mnogo slabiji kada menja poziciju zbog napadača.

Alegri je ponovo imao šta da zameri srpskom napadaču, koji nije  postigao gol za Staru damu već tri utakmice zaredom.

- Da ne zaboravimo da dolazi iz tima koji je imao vrlo dobru sezonu, ali je igrao meč nedeljno... Morate da napredujete, morate da se prilagodite tome inače fizički nećete moći da igrate na svaka tri dana - poručio je Alegri.

Foto: reuters

 

Vlahović je dao gol u prvom meču za Juventus protiv Verone, dok je u sledeća tri bio bez učinka, odnosno njegov pogodak protiv Sasuola je na kraju zaveden kao autogol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija