• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

08:54

SRBIN PREPLAVIO NASLOVNE STRANE U ITALIJI! Svi POLUDELI za Vlahovićem! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

SRBIN PREPLAVIO NASLOVNE STRANE U ITALIJI! Svi POLUDELI za Vlahovićem! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović našao se na naslovnim stranama mnogih eminentnih italijanskih sportskih listova nakon izvanrednog debitantskog izdanja u Ligi šampiona

Mladi srpski as je obeležio veče u Ligi šampiona, debitanskim golom u u roku od samo 32 sekunde.

Ispostavlo se da to nije bilo dovoljno italijanskom gigantu da slavi na gostovanju Viljarealu (1:1), u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Niko nije ni sumnjao da će italijanski mediji dan nakon Srbinove partije da pišu hvalospeve o ubojitom golgeteru Dušanu Vlahoviću.

Foto: Tanjug

 

Slične naslove imaju "Tutosport" i "Korijere delo Sport" ,a Vlahović se spominje u kontekstu munje – Dušan je jednostavno bljesnuo u prvom meču u Ligi šampiona u karijeri.

 "Kakva ljubav na prvi pogled" -  stoji u čuvenoj "Gazeta delo Sport" je uz fotografiju Vlahovića!

Srpski as je dokazao da je je za njega nebo granica...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija