• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

08:09

RUSIMA PONIŠTEN GOL U 92. MINUTU! Nastao haos na društvenim mrežama! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

RUSIMA PONIŠTEN GOL U 92. MINUTU! Nastao haos na društvenim mrežama! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati su svi učesnici osmine finala Lige Evrope i Konferencijske lige

Mnogo prašine podigla je VAR odluka u nadoknadi vremena koja je koštala Zenita eliminacije! Betis je uspeo da se plasira među 16 najboljih u Ligi Evrope, pošto su remizirali 0:0, ali tek nakon mnogo bure.

Sačuvali su minimalnu prednost iz prvog meča, ali posle sporne situacije u nadoknadi vremena. Zenit je u 92. minutu meča postigao gol koji ih je vodio u produžetke.

Međutim, turski sudija Halil Umut Meler je otišao da pogleda snimak na ekranu, a onda došao do odluke. Nakon toga je poništio gol Zenitu.

 

 

Sudija je procenio da je jedan igrač Betisa pao nakon što ga je Aleksandar Erokin nagazio. Činjenica da se radilo o utakmici ruskog kluba na dan kada je Rusija započela rat u Ukrajini, na društvenim mrežama je nastao haos.

Mnogo je onih koji smatraju da ispadanje Zenita iz daljeg takmičenja ide na ruku UEFA, te da su ovo namerno uradili, pa sve pršti od teorija zavere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija