• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

15:24

Proslavljeni reprezentativac Danko Lazović se vraća iz penzije za pomoć Radovanu Radakoviću!

Starsportphoto

Fudbal

Proslavljeni reprezentativac Danko Lazović se vraća iz penzije za pomoć Radovanu Radakoviću!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Danko Lazović vraća se iz fudbalske penzije

Proslavljeni reprezentativac odigraće jednu utakmicu u dresu Miljakovca, a sve kako bi pomogao lečenje čuvenog golmana Radovana Radakovića.

Lazović, koji je u karijeri nastupao za Partizan, Fejenord, PSV, Bajer iz Leverkuzena, Zenit i druge, dok je u dresu Srbije igrao na Mundijalu 2010. godine, igraće u dresu Miljakovca na humanitarnoj utakmici sa poljskim Fairantom iz Krakova.

- Drago mi je što ću imati priliku da opet zaigram fudbal i da na jedan dan obučem dres FK Miljakovac, kluba koji zaista promoviše prave fudbalske vrednosti i pomaže našem prijatelju Radovanu Radakoviću kome je i dalje potrebna pomoć u lečenju. Pozivam sve ljude da dođu na meč ili makar pošalju SMS, želimo da pokažemo Radovanu da smo i dalje uz njega i da ga čekamo na fudbalskom terenu - rekao je Danko Lazović.

Pored Danka Lazovića meču će prisustvovati i Miroslav Radović, fudbaler koji je stekao status legende Legije iz Varšave. Humanitarni internacionalni meč između Miljakovca i Fairanta iz Krakova igra se u subotu od 14.45 časova na stadionu FK Rakovica. Svi posetioci će umesto ulaznica donirati željeni iznos za Radovanovo lečenje, kome je potrebna kontinuirana podrška u lečenju difuznog karcinoma želudca.

Radovanu Radakoviću možete pomoći i slanjem SMS poruke sa sadržinom 1082 na broj 3030. Zbog komplikovanog procesa lečenja Radovanu su i dalje potrebna sredstva za nabavku lekova i terapije. Pored slanja humanitarne poruke možete pomoći i uplatom na namenske račune otvorene u humanitarnoj fondaciji „Budi human“:

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun: 160600000121638728

IBAN: RS35160600000121638728

SWIFT/BIC: DBDBRSBG


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

kad je to Lazovic napunio 65. godina ?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija