• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

16:49

NAJNOVIJA VEST! PARTIZAN ZAHTEVAO testiranje na doping ODMAH posle derbija i to sve ZBOG IZNENADNE PROMENE!

Starsportphoto

Fudbal

NAJNOVIJA VEST! PARTIZAN ZAHTEVAO testiranje na doping ODMAH posle derbija i to sve ZBOG IZNENADNE PROMENE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju 166. "večiti" derbi, u okviru 24. kola Superlige Srbije

Iz Crvene zvezde je stiglo zvanično saopštenje da ulaznica za utakmicu više nema. Odnosno da je najveći srpski stadion rasprodat. To znači da će na tribinama Zvezdinog doma biti oko 45 hiljada ljudi. Prazne će biti samo tampon zone, odnosno delovi stadiona između istoka i juga, odnosno zapada i juga i sve je spremno za spektakl! 

Najnovija vest je da je Fudbalski klub Partizan uputio zvaničan zahtev Antidoping agenciji Srbije, tražeći da se doping test fudbalera dva tima izvrši odmah posle 166. večitog derbija! Crno-beli su se na ovakav potez odlučili zbog procedure koja je iznanada promenjena pred večerašnji duel sa Crvenom zvezdom, kako kažu, prvi put u istoriji- saznaje Telegraf!

Foto: Starsportphoto

 

Treba reći da je antidoping agencija minulih godina testiranja obavljala odmah posle odigranih mečeva crveno i crno-belih, ali se ovoga puta dogodila promena koja u Humskoj izazivala sumnju, jer su igrači dva tima testirani u petak (Zvezda) i subotu (Partizan) bez jasnih naznaka da će se test ponoviti i posle meča, kada je i najvažnije.

U crno-belom taboru nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju, te su Antidoping agenciji Srbije, koja je nadležna u ovom slučaju, uputili zvaničan dopis sa zahtevom da se testiranje na nedozvoljene supstance obavezno ponovi i posle 166. večitog derbija, što je uostalom do sada bila redovna procedura.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija