• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2022

12:54

RUSI IZBAČENI IZ LIGE EVROPE! UEFA donela drakonsku kaznu! Nemci u ČETVRTFINALU

Reuters

Fudbal

RUSI IZBAČENI IZ LIGE EVROPE! UEFA donela drakonsku kaznu! Nemci u ČETVRTFINALU

Podeli vest

Fudbaleri Lajpciga plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope, pošto je UEFA odlučila da zbog situacije u Rusiji izbaci moskovski Spartak iz daljeg takmičenja

Prošle nedelje su fudbaleri Lajpciga eliminisali Real Sosijedad u San Sebastijanu, a sada su automatski, bez borbe, stigli i do četvrtfinala Lige Evrope"!

Utakmica osmine finala između bundesligaša i Spartaka iz Moskve trebalo je da se igra 10. i 17. marta, ali će Nemci sačekati žreb za četvrtfinale koje je na programu sedmog i 14. aprila, jer će UEFA danas otkazati zbog rata u Ukrajini, saznaje nemački Bild.

Sportski direktor Bikova Oliver Minclaf reagovao je na ovakvu odluku iz evropske kuće fudbala:

- I dalje smo u bliskom kontaktu sa savezima i imamo potpuno poverenje u UEFA i njihovu odluku. Pretpostavljamo da će utakmice biti otkazane - rekao je Minclaf.

Tokom vikenda je već bilo oglašavanja po tom pitanju. Lajpcig je tada najavio:

- Trenutno smo u intenzivnim pregovorima sa UEFA o tome kako da nastavi u osmini finala Lige Evrope protiv moskovskog Spartaka i pretpostavlja da će savez doneti odluku u bliskoj budućnosti - istakli su tada u nemačkom klubu.

Podsetimo, iz Spartaka su, posle situacije uz Rusiji, najavljivali mogućnost da zaigraju na Marakani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Четврти рајх у пуном замаху!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija