• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2022

09:04

UŽASNE VESTI ZA BORJANA! Kapiten ZVEZDE blizu ISTORIJSKOG uspeha, ali...

Starsportphoto

Fudbal

UŽASNE VESTI ZA BORJANA! Kapiten ZVEZDE blizu ISTORIJSKOG uspeha, ali...

Podeli vest

Kandaski fudbaler Alfonso Dejvis već dva meseca čeka dozvolu lekara da se vrati fudbalu nakon što mu je dijagnostikovan miokarditis

Nažalost, karijera jednog od natalentovanijih fudbalera sveta Alfonsa Dejvisa pod znakom je pitanja već dva meseca! Kanadskom reprezentativcu je nakon preležanog koronavirusa dijagnostikovan miokarditis, a lekari još uvek većaju da li je as Bajern Minhena spreman za bilo kakvu fizičku aktivnost. 

Jedan od najbržih fudbalera sveta već dva meseca nema dozvolu da potrči, zabranjene su mu sve fizičke aktivnosti, a tako će biti sve dok lekari ne završe dodatna ispitivanja. Mediji u Nemačkoj pišu da će do epiloga uskoro doći, a da će Dejvis saznati da li ima dozvolu za lagane treninge. 

Do kraja sezone ostalo je tri meseca i postoje velike šanse da Dejvis neće kročiti na teren do kraja iste. Ipak, ono što je najvažnije Kanađanin ima punu podršku u klubu, a jedan od najiskusnijih Tomas Miler poslao je snažnu poruku Dejvisu. 

Foto: Reuters

- Nema igranja sa takvim stvarim! To ne može da se potceni i misli da će samo proći. Nema šale - rekao je Miler, prilično zabrinut zbog stanja Alfonsa Dejvisa. 

Poslednji meč Dejvis je odigrao još 17. decembra, a njegovo zdravstveno stanje moglo bi da rastuži i kapitena Crvene zvezde Milana Borjana. Njih dvojica već nekoliko sezona brane boje kanadske reprezentacije i čini se da su sve bliže istorijskom plasmanu na Svetsko prvenstvo. Ipak, pitanje je da li će Dejvis moći da nastupi u Kataru...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija