• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2022

17:01

SRBI ISPISALI ISTORIJU! OSVOJILI TRIPL KRUNU, Flora se NIŠTA nije PITALA!

printscreen

Fudbal

SRBI ISPISALI ISTORIJU! OSVOJILI TRIPL KRUNU, Flora se NIŠTA nije PITALA!

Podeli vest

Nakon osvajanja Kupa Estonije i prvenstvene titule, Levadija je pridodala još jedan pehar osvojivši Superkup Estonije.

Sve titule su osvojene pobedama nad ekipom Flore, koja je minule sezone osvojila apsolutno sve!

Drugi put u istoriji kluba da je Levadija ostvarila ovakav uspeh, a najzaslužniji je srpski trener Marko Savić sa svojim saradnicima i igračima iz naše zemlje. Savić je postao heroj kluba i sada se priprema za početak nove sezone i kvalifikacija za Ligu Šampiona.

 

 

- Vrlo sam srećan što smo uspeli u svojim ciljevima i osvojili sva tri velika trofeja. Lagao bih kada bih rekao da sam iznenađen i da to nismo očekivali, jer sagledavajući količinu rada i emocija koje smo uložili, ovo je bio jedini realan ishod kompletne sezone koja je ostala iza nas. Prekinuli smo dominaciju Flore i postavili temelje za još veće uspehe u budućnosti-  rekao je Savić.

Foto: printscreen

 

- Ovo je takođe veliki uspeh kompletnog stručnog štaba koji između ostalog čine moji najbliži saradnici, trener Nikola Mitić i kondicioni trener Uroš Nikolić. Uživamo apsolutno poverenje Uprave kluba i to se vidi kroz rezultate na terenu. Levadija kao klub raste iz dana u dan, posvećujemo pažnju svim segmentima klupskog poslovanja kako bi i u evropskim okvirima dostigli zavidan nivo i mislim da smo na odličnom putu- rekao je Marko Savić koji je pre Levadije predvodio timove u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Krasnodara i Voždovca.

 

 

 

U timu su i Milan Mitrović, Marko Putinčanin i Luka Luković. Levadija je već odigrala prvi meč u okviru nove sezone estonskog prvenstva i pobedila ekipu Kaleva iz Talina rezultatom 5:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"
Društvo

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

21.05.2024

10:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija