• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

17:49

LAZOVIĆ JUBILARAC, MILENKOVIĆ TRAGIČAR! Miha ponovo PODBACIO (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

LAZOVIĆ JUBILARAC, MILENKOVIĆ TRAGIČAR! Miha ponovo PODBACIO (VIDEO)

Podeli vest

U uvodna četiri meča nedeljnog programa Serije A viđena čak tri remija

Bolonja, koju sa klupe vodi Siniša Mihajlović, odigrala je 0:0 protiv Torina.

Stručnjak ekipe sa Del Are je time zabeležio drugi vezani remi i skočio na 12. poziciju, dok je Torino ostao na 11. mestu. Srpski reprezentativci Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić nisu bili u protokolu zbog povreda.

Fiorentina i Verona remizirali su 1:1 (0:0), u obračunu članova Orlova Nikole Milenkovića i Darka Lazovića. Bivši igrač Crvene zvezde je odigrao 100. utakmicu za Veronu i bio je odličan. Igru je napustio u 61. minutu, kada ga je zamenio Depaoli, dok je Nikola Milenković odigrao ceo meč za Fiorentinu.

Popularni Bleki je skrivio penal u 19. minutu, koji je realizovao Kaprari, pošto je u 10. minutu Kšištof Pjontek doneo prednost domaćinu, četvrtim golom na poslednjih pet utakmica.

Sasuolo je kao gost deklasirao Veneciju 4:1 (3:1), a u ovom meču dosuđeno je četiri penala! Golove za goste postizali su Raspadori u drugom, Berardi u 17. iz penala, Skamaka u 29. iz penala i ponovo sa 11 metara Berardi u 71. minutu.

Strelac za Veneciju bio je  Henri u 34. minutu i Aramu je promašio penal u 85. minutu.

SERIJA A, 28. KOLO:

Petak
Inter – Salernitana 5:0 (2:0)
Martines 22, 40, 56, Džeko 64, 69

Subota
Udineze – Sampdorija 2:1 (2:1)
Deulofeu 3, Udogi 12 – Kaputo 13
Roma – Atalanta 1:0 (1:0)
Ejbraham 32
Kaljari – Lacio 0:3 (0:2)
Imobile 19p, Luis Alberto 43, Anderson 63

Nedelja
Đenoa – Empoli 0:0
Fiorentina – Verona 1:1 (1:1)
Pjontek 10 – Kaprari 20 (p)
Bolonja – Torino 0:0
Venecija – Sasuolo 1:4 (1:3)

Henri 34 – Raspadori 2, Berardi 17 (p), 71 (p), Skamaka 29 (p)
18:00 Juventus – Specija
20:45 Napoli – Milan

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija