• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2022

16:13

LEGENDA SE OGLASILA! Uzimam pištolj i idem u rat da branim Ukrajinu

Reuters

Fudbal

LEGENDA SE OGLASILA! Uzimam pištolj i idem u rat da branim Ukrajinu

Podeli vest

Legendarni ukrajinski fudbaler Sergej Rebrov najavio je da će se vratiti u domovinu i da će otići u rat sa Rusijom

Aktuelni trener Al Aina iz Dubaija je irskim medijima potvrdio da će otići u rat, čim mu se sezona u Ujedinjenim Arapskim Emiratima završi.

- Boriću se! Svi izlaze na ulice, pošto smo ujedninjeni kao ljudi. Svet se pita kako Ukrajinci mogu da zaštite svoj narod. To je zato što ljudi izlkaze na ulice i bore se, svi su ujedinjeni. Znamo šta treba da radimo - izjavio je Rebrov.

 

Nastavio je u dahu.

- Naravno da ću uzeti pištolj u ruke - zaključio je Ukrajinac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pancevac

pre 2 godine

Dobar je xaxa oticice u rat samo da se zavrsi prvenstvo pa gde da napusta u sred sezone samo zbog toga sto mu zemlja krvari xaxaxaxax

oleg

pre 2 godine

sa pistoljem protiv tenkova i aviona, jer zavrsio drugi razred.Da nije smesno bilo bi zalosno hahahah

Marko

pre 2 godine

Baš si spreman za rat,prvo ćeš da zaradiš veliki novac,a od tvoje Ukrajine će biti Rusija i ostalo ti je kao velikom”patrioti”da taj pištolj sebi turiš u bulju.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija