• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

23:43

GOSPODSKI GEST VAN BRONKHORSTA PREMA ZVEZDI! Evo šta je REKAO posle pobede na Ajbroksu!

Starsportphoto

Fudbal

GOSPODSKI GEST VAN BRONKHORSTA PREMA ZVEZDI! Evo šta je REKAO posle pobede na Ajbroksu!

Podeli vest

Glazgov Rendžers sa tri gola prednosti dolazi na stadion "Rajko Mitić", pošto je u prvom meču osmine finala Lige Evrope savladao crveno-bele sa 3:0

Menadžer škotskog šampiona, uprkos ubedljivoj pobedi, bio je veoma oprezan pred revanš, znajući kakva atmosfera čeka njegov tim na Marakani.

- Igrali smo protiv novog tima i novog kluba. Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovde sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali, još uvek nije gotovo. Možemo biti srećni sa učinkom,  ali sledeće nedelje moramo da budemo tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovde. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedelju, a onda u ponedeljak bi trebalo da mislimo ponovo o Crvenoj zvezdi - istakao je Van Bronhorst i dodao:

- Kada pobediš 3:0 u Evropi, ne viđate to često, jer nema toliko golova u vom takmičenju. kada postignete tri pogotka protiv tima kakva je Crvena zvezda, to jeste dobar učinak, ali tek smo na pola puta. Mi idemo tamo sledeće nedelje i imamo veliku šansu da odemo u sledeću rundu. Sve kreće iz početka - istakao je holandski stručnjak na klupi Rendžersa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija