• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

00:34

SUDIJSKI STRUČNJAK OVO NIKAD NIJE VIDEO! Sve o poništenim Zvezdinim golovima, penalu za Rendžers...

Starsportphoto©

Fudbal

SUDIJSKI STRUČNJAK OVO NIKAD NIJE VIDEO! Sve o poništenim Zvezdinim golovima, penalu za Rendžers...

Podeli vest

Glazgov Rendžers ubedljivo je savladao Crvenu zvezdu na "Ajbroks" stadionu i prvom meču osmine finala Lige Evropa (3:0)

Sa velikim kapitom dolazi u Beograd na revanš meč za sedam dana. Zvezda je primila tri gola u Glazgovu, tri su joj poništena zbig ofsajda, dok Katai nije iskoristio penal.

Sudijski stručnjak i redovan gost na RTS-u Dejan Nedić nije imao dileme kod penala za Rendžers, ali ni kod drugog gola škotskog tima.

Foto: Starsportphoto

 

- VAR, za nas nesrećni, za njih srećni. Na žalost, čist penal. Čist je i drugi gol Rendžersa, Eraković je dodao loptu Morelosu, ofsajda nema – objasnio je Nedić, koji je po završetku meča dodao da Zvezda nije imala sreće u Grazgovu i da nikada u karijeri nije video to što se desilo crveno-belima u prvom  meču osmine finala Lige Evrope. 

- Kataija je u prvoj situaciji udarila lopta u nogu, posle VAR provere gol je opravdano poništen. Noga Srnića je kod jedanaesterca udarila protivničkog, čist jedanaesterac. VAR je ispravio sve greške sudija, iako nije bio naklonjen Zvezdi, zaista nije bilo sreće za srpski tim. Sudim dugo, ali ne pamtim ovakav meč, ovako nešto nisam gledao. Da ekipa da tri gola, sva tri da budu poništena.

 

 

Strelci za Škote bili su Tavernije, Morelos i Goldson, dok je Crvenoj zvezdi VAR poništio tri gola.

Dva puta je mrežu tresao Aleksandar Katai, jednom El Fardu Ben, a Alan Mekgregor je uspeo i da odbrani Kataijev udarac sa bele tačke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 2 godine

Ali ovo je stvarno, ali STVARNO za ne poverovati - da li zaista niko nije video na hiljadu puta ponovljenom snimku kako Kent već naginje glavom nadole u pokušaju da dodje do lopte koja mu uveliko beži ulevo i pri tom u trku ne mogavši da se zaustavi udara odnosno sam se sapliće o Srnićevu nogu koja je već bila u povlačenju, a ne u poziciji za start odnosno faul...? KAKAV PENAL BRE!??!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija