• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

10:44

RENDULIĆ NAPUSTIO BANJICU! Radivojević poručuje: KRIVO NAM JE, učinićemo SVE da se RAD izdigne!

Starsportphoto

Fudbal

RENDULIĆ NAPUSTIO BANJICU! Radivojević poručuje: KRIVO NAM JE, učinićemo SVE da se RAD izdigne!

Podeli vest

Prvoligaš sa Banjice ostao je bez šefa stručnog štaba nakon neočekivanog poraza od Timoka

Loš početak prolećne polusezone, samo jedan osvojen bod iz dva meča, primorali su trenera Zorana Rendulića da podnese ostavku.

On je u četvrtak došao na stadion da poželi bivšim igračima sreću, a danas od 14 časova će Rad da ide na noge IMT-u, sa trenerom koji je do sada vodio omladince, Markom Jakšićem. 

Građevinari su sezonu počeli sa Draganom Ivanovićem na klupi, posle loših rezultata je došao Rendulić, podigao ekipu, ali ni on se nije dugo zadržao.

Kapiten Marko Blažić, zamenik kapitena Miloš Radivojević i napadač Slaviša Stojanović na svojim leđima nose mlad tim Građevinara koji mora hitno da se trgne da bi imao kakvu-takvu nadu da ostvari cilj!

Foto: Starsportphoto

 

Miloš Radivojević, defanzivac koji je nosio dres i Radničkog iz Niša i Voždovca, ali sa uspehom igrao i u Izraelu, Azerbejdžanu i Hrvatskoj, nije skrivao koliko mu je žao što Rendulić nije ostao!

- Mnogo nam je žao što je trener Rendulić napustio klub! Sjajan je stručnjak, mlad, ambiciozan, sa sjajnom igračkom karijerom i krivo je i meni i saigračima što se nije sve poklopilo i što nismo savladali Timok, iako smo bili neuporedivo bolji! Uveren sam da će doskorašnji šef napraviti dobru trenersku karijeru! Daćemo sve od sebe da Rad poguramo ka vrhu tabele, jer klub sa ovakvom istorijom, ljudima, navijačima i omladinskom školom koja je iznedrila velika imena zaslužuje da igra najviši rang. Novi trener poznaje klub kako diše i nadamo se najboljem- poručio je ponajbolji igrač Rada, Miloš Radivojević, koji je ostao uz tim u najtežim momentima iako je imao inostrane ponude.

Foto: Starsportphoto

Miloš Radivojević (Rad)

Rad je sa druge strane preko Sloge iz Požege i Napretka stigao do četvrtfinala Kupa Srbije, gde će mu početkom aprila rival biti Vojvodina. Rad i Loznica su jedini preostali drugoligaši u tom takmičenju. Inače, Jakšić nema PRO licencu, tako da će Rad moći da vodi na najviše dve utakmice. Do tada će uprava morati da pronađe neko trajno rešenje.

Foto: Starsportphoto

 

Poslednji prvenstveni trijumf su ostvarili još u novembru protiv OFK Žarkova (1:0). Doskorašnji Superligaš je na 12. poziciji na tabeli, pet bodova od mesta koje voi u plej-of, a 11 od mesta koje garantuje baraž.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija