• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

17:48

VLAHOVIĆ ODUŠEVIO ALEGRIJA, ALI MOŽE I MORA BOLJE! Srbin ZVEZDA u Juventusu, Dibala pao u DRUGI PLAN!

Reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ ODUŠEVIO ALEGRIJA, ALI MOŽE I MORA BOLJE! Srbin ZVEZDA u Juventusu, Dibala pao u DRUGI PLAN!

Podeli vest

Trener Juventusa Massimilijano Alegri zadovoljan je izdanjima Dušana Vlahovića od kako je došao iz Fiorentine u transferu teškom 81.000.000 evra

Stigao je Dušan Vlahović kao kapitalno pojačanje u tabor Juventusa, a odmah pošto je zadužio crno-beli dres srpski napadač nastavio je da pogađa mreže u Italiji. Zadovoljan je Masimilijano Alegri dosadašnjim igrama snažnog golgetera, ali je svestan da ima još mnogo prostora za unapređenje. 

Iako je Vlahović na pet mečeva postigao tri gola u Torinu očekuju da bude još bolji i korisniji. Upravo zbog toga, Masimilijano Alegri se potrudio da mu putem novina udeli savet kako bi što pre napredovao. 

- Srećan sam sa Dušanom Vlahivićem, jer mu nije bilo lako da dođe u Juve i igra na ovakav način, svaka tri dana. On radi veoma dobro i kao i svako mora još da se unapredi. Kao cilj treba da zacrta to da bude pametniji u igri i da troši manje energije - rekao je Maks Alegri. 

Foto: Reuters

Sa druge strane, italijanski trener ima problema sa Paulo Dibalom. Argentinac odbija da produži novi ugovor i sve su prilike da će na kraju sezone bez obeštećenja napustiti Torino. 

- Paulo ima 29 godina i profesionalac je. Kao i svaki drugi igrač on mora da pregovara o produženju ugovora. Mora da izađe na teren i pruži sve od sebe. Ne treba mu ništa drugo. Trenutno se oporavlja od povrede, potrean je i ekipi i meni. On je tehničar koji nam daje kvalitet. Trebaju mi svi igrači, treba mi i Paulo. Nadam se da će se vratiti u sredu. Oseća se bolje, mogao bi da bude na raspolaganju za Ligu šampiona, kao i Bonući. Procene ćemo napraviti u nedelju, dan posle utakmice - istakao je trener Juventusa. 

Stara dama u subotu gostuje Sampdoriji od 18 časova, a u sredu će dočekati Viljareal u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona. Prvi meč protiv Žute podmornice završen je bez pobednika 1:1, a jedini gol na meču postigao je upravo Dušan Vlahović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija