• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

19:25

EVO KO ĆE OSVOJITI TITULU u slučaju da "VEČITI" dobiju SVE do KRAJA, a u derbiju bude nerešen ishod!

Starsportphoto

Fudbal

EVO KO ĆE OSVOJITI TITULU u slučaju da "VEČITI" dobiju SVE do KRAJA, a u derbiju bude nerešen ishod!

Podeli vest

Partizan je remijem sa Napretkom dopustio Crvenoj zvezdi da se u slučaju pobede nad Metalcem izjednači sa crno-belima po broju bodova

Situacija je jasna! Ukoliko izabranici Aleksandra Stanojevića i Dejana Stankovića dobiju sve mečeve do kraja i odigraju nerešeno u poslednjem derbiju, crveno-beli će odbraniti titulu!

Foto: Starsportphoto

 

Partizan i dalje kontroliše situaciju i ima sve u svojim rukama! Ukoliko dobiju sve utakmice do kraja i poslednji derbi u sezoni, doći će do titule, a Crvena zvezda svakako mora u ponedeljak da slavi u Gornjem Milanovcu!

Foto: Starsportphoto

 

I u slučaju da Stankovićevi puleni dobiju Metalac, Partizan ostaje prvi na tabeli usled bolje gol razlike. Tako će biti sve do poslednje runde osnovnog dela šampionata ukoliko zadrži prednost u gol razlici, ali će tabela nakon odigrane poslednje utakmice u tom delu biti promenjena! Ovo sve važi ukoliko večiti rivali dobiju sve utakmice do kraja prve faze! Zvezda će preuzeti prvo mesto jer imaju bolji međusobni skor i pobedu u nedavnom derbiju, ali i bod iz prvog dela sezone. Šampionu donosi benefit u tome što će treći derbi igrati pred svojom publikom, na "Marakani".

Foto: Starsportphoto

 

Ako se aktuelni šampion izjednači sa Partizanom, a onda i jedni i drugi ostanu na istom i posle sedam dodatnih kola, sa jednakim brojem bodova, Zvezda će osvojiti petu titulu u nizu, jer pravila kažu da prvak postaje tim koji je završio kao lider u osnovnom delu šampionata!

Dakle, zaključak je da će Crvenoj zvezdi odgovarati i remi u poslednjem derbiju sezone.

Do skoro je Partizan je bio na plus pet, a sada mora da strepi! Zvezda će osim sa Metalcem igrati još sa Kolubarom, Radničkim iz Niša i Radničkim iz Kragujevca, dok Partizan očekuju dueli sa Radnikom, TSC-om i Čukaričkim.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gol

pre 2 godine

Ima bolju gol razliku do sutra, laganih 5 0 za Zvezdu sutra...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija