• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2022

10:38

NABIL FEKIR JOŠ JEDNOM POKAZAO LUDU STRANU! Ponižavao rivala, dobio lekciju i crvenu karton! (VIDEO)

AP/Photo

Fudbal

NABIL FEKIR JOŠ JEDNOM POKAZAO LUDU STRANU! Ponižavao rivala, dobio lekciju i crvenu karton! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Betisa Nabil Fekir je jednim ludačkim potezom mogao da košta svoj tim tri boda u Primeri

Fudbaleri Betisa vratili su se obavezama u španskom šampionatu posle poraza u Ligi Evrope od Ajntrahta.

Zeleno-beli su konsolidovali redove pa su u prvoj narednoj utakmici bili oni stari, sa pobednčkim navikama koje ih drže u borbi za Ligu šampiona. Betis je u meču Primere savladao Atletik Bilbao 1:0.

Strelac jedinog gola bio je Borha Iglesias u prvom poluvremenu, i taj rezultat ostao je na snazi do samog kraja, mada, Betis je zbog jedne gluposti Nabila Fekira mogao loše da se provede na kraju.

 

 

Naime, Francuz je u 80. minutu uzeo loptu i kreno da žonligra tik u aut liniju, nije bilo nikog oko njega pa je na taj način malo hteo da uštedi na vremenu. Ali, takav se potez se često shvata kao provokacija i ponižavanje rivala.

Tako su i reagovali igrači Atletika.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ItZJWk-9IBs

 

Jedan od igrača gostiju brzo je "pokosio" Francuza, a drugi pritrčao i verovatno uputio uvrede usled  provokacije na šta je Fekir odreagovao novim nepromišljenim potezom. Udario je igrača gostiju i zaradio direktan crveni karton.  Na njegovu sreću, nije to Bets skupo koštalo, sačuvao je pobedu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija