• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

12:47

DONOSIO JE SREĆU NAŠIM KLUBOVIMA U EVROPI! Evo ko je sudija koji deli pravdu Partizanu u Roterdamu!

AP Photo/Luca Bruno

Fudbal

DONOSIO JE SREĆU NAŠIM KLUBOVIMA U EVROPI! Evo ko je sudija koji deli pravdu Partizanu u Roterdamu!

Podeli vest

Fudbalere Partizana čeka izuzetno težak posao u revanšu meču sa Fejenordom, a glavni sudija u Roterdanu biće Englez Entoni Tejlor

Jedan od najboljih, ali i najkontroverznijih engleskih sudija  Entoni Tejlor biće glavni sudija u revanš meču osmine finala Lige konferencija između Fejenorda i Partizana. 

Crno-beli jure tri gola zaostatka (5:2), u meču koji se igra u četvrtak od 21.00 (Arena sport Premijum 1, RTS). Tejloru će pomagati sunarodnici Gari Besvik i Adam Nun.

Tejlorse već susretao sa srpskim klubovima jer  je u avgustu 2019. godine sudio revanš meč plej-ofa Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa i Crvenoj zvezdi  u najlepšem sećanju, jer su tada uspeli da se plasiraju u grupu fazu pomenutog takmičenja.

Foto: Reuters

 

Tejlor je 2020. godine bio glavni arbitar i na meču Lige nacija između Srbije i Rusije, koja je našoj reprezentaciji  bila bitna za opastanak u B diviziji. Bio je i tada Englez taličan, Srbija je ubedljivo pobedila "zbornaju" sa 5:0, iako je za tu utakmicu naknadno delegiran umesto sudijske trojke iz Poljske.

U slučaju Partizana i Fejenorda, tim iz Roterdama kvalitetnija je ekipa, a crno-beli su u lošem momentumu na oba fronta, u Evropi i u Superligi, gde je remijem protiv Napretka dozvolio večitom rivalu da se definitivno vrati iz minusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija