• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

15:51

POTRESNA RATNA PRIČA! Sa trudnom ženom u bunkeru umesto da igra u Barseloni! Snovi su se ugasili!

Instagram/ Georgij Sudakov

Fudbal

POTRESNA RATNA PRIČA! Sa trudnom ženom u bunkeru umesto da igra u Barseloni! Snovi su se ugasili!

Podeli vest

Georgij Sudakov je mogao da igra za Barsleonu ili Mančester siti, ali se sada krije u bunkeru zbog rata između Rusije i Ukrajine

Potresnu ratnu priču talentovanog Ukrajinca preneo je portugalski trener Fernando Valente, koji je radio sa fudbalerom u mladim kategorijama Šahtjora. 

Sudakov ima 19 godina, a nedavno je postisao novi ugovor sa klubom do 2026. godine. Portugalac kaže da je veliki talenat čiji su snovi nestali zbog besmislenog rata.

Umesto da igra u vrhunskom klubu, sada je u bunkeru sa suprugom koja je trudna. 

- Sudakov je najveći talenat kojeg sam trenirao u životu. Tek treba da napuni 20 godina, igrao je za A reprezentaciju, a nedavno je produžio ugovor do 2026. godine. On je fantastičan momak koji treba da postane otac devojčice zajedno sa suprugom Lizom - rekao je Valente.

Umesto da se raduje što će postati otac, Sudakov se krije u bunkeru sa trudnom suprugom od kada su se venčali u februaru.

- Plačem i molim se za ovaj par i sve mlade igrače koji su ostali u Ukrajini i usrećili me poslednje dve godine. Srce mi je slomljeno. Sudak je igrač velikog potencijala, trebalo je da igra u Mančester sitiju ili Barseloni.  Sudakov je prošao sve omladinske selekcije Šahtjora, a ove sezone zabeležio je nastupe u Ligi šampiona. Sjajnim igrama postao je i redovan reprezentativac Ukrajine. Međutim, njegovi snovi su se preko noći ugasili.

 


Sudakov je u Šahtjoru od 2017. godine, debitrovao je u seniorskoj konkurenciji u pobedi na gostovanju Realu u Ligi šampiona. Tri puta je obukao dres Ukrajine. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

bas sam se potresao ,kao sto su se svi oni tresli zbog nase dece ,more mars

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija