• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

21:40 >> 21:41

BORITE SE NA TERENU, A NE VAN NJEGA! Oštro saopštenje FSS-a! ODBRUSILI Zvezdi za napad na PIKSIJA!

printscreen

Fudbal

BORITE SE NA TERENU, A NE VAN NJEGA! Oštro saopštenje FSS-a! ODBRUSILI Zvezdi za napad na PIKSIJA!

Podeli vest

Izvrši odbor Fudbalskog saveza Srbije održao je sednicu povodom saopštenja u kojima je napadan selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Veliku prašinu podigao je penal u finišu meča Spartaka i Partizana. Iz VAR sobe promenjena je odluka glavnog arbitra i crno-beli su "sa kreča" stigli do pobede u Subotici. Usledio je "rat saopštenjima", a epilog svega stigao je danas. 

Fudbalski savez Srbije održao je vanrednu sednicu Izvršnog odbora u utorak u Staroj Pazovi, a povod za to bila su saopštenja i napadi u javnosti prema seletkoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koja su dolazila sa adrese Crvene zvezde.

- Povodom neprimerenih saopštenja i zlonamernih optužbi na račun Fudbalskog saveza, Sudijske komisije i selektora našeg najboljeg nacionalnog tima, Izvršni odbor FSS izražava punu podršku svim organima i pojedincima iz sistema Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj Skupštini klubova Super i Prve lige zaključeno je da imamo dobro suđenje i uz podršku VAR-a regularno takmičenje. Od takve politike savez neće ni po koju cenu odustati. Zato, pozivamo klubove da poštuju propise i da se bore za bodove pošteno na terenu, a ne van njega.

Foto: Starsportphoto

- IO izražava nepokolebljiv stav da se svi problemi rešavaju unutar institucija saveza, a ne saopštenjima i pritiscima. Opšti interes mora biti iznad pojedinačnog, naročito sada kada celokupan srpski fudbal doživljava preporod. U tom smislu IO očekuje najstrožije sankcije od strane disciplinskih organa i iniciraće dodatno pooštravanje disciplinskih mera za ovakvo ponašanje u skladu sa preporukama UEFA.

- FSS duguje posebnu zahvalnost selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim saradnicima za sve radosti i uspehe koje su nam podarili i učiniće sve da ih zaštiti od nedostojnih napada i omogući preko potrebni mir pred naredne utakmice - navodi se na sajtu Saveza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Samo gledajte da se ne ponavlja kradja iz Subotice i sve ce biti u redu. Ukoliko bude pljacke niko nece cutati

ratko

pre 2 godine

jesi mislio na penale u kupu kako je Zvezda pobedila jel ta kradja

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

(VIDEO) Potresna ispovest napadnute novinarke Informera: Udruženja brane Gruhonjića i Anu Lalić, a šta je sa nama?!
Kad će da se oglase i zašto neće?!

(VIDEO) Potresna ispovest napadnute novinarke Informera: Udruženja brane Gruhonjića i Anu Lalić, a šta je sa nama?!

Novinarka Informera Branka Lazić, koja se našla na meti opozicionih hejtera koji su na nju nasrnuli i besramno je vređali samo zato jer profesionalno radi svoj posao, poručila je da u dugogodišnjoj karijeri nije doživela ništa slično i postavila pitanje organizacijama i udruženjima za zaštitu novinara zašto se ovim povodom nisu oglasili.

27.05.2024

13:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija