• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.03.2022

22:43

KEJN SE IZBLAMIRAO, PA OBORIO REKORD PREMIJER LIGE! Pevci TUKLI Brajton, a njihov kapiten PRETEKAO LEGENDU Junajteda! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

KEJN SE IZBLAMIRAO, PA OBORIO REKORD PREMIJER LIGE! Pevci TUKLI Brajton, a njihov kapiten PRETEKAO LEGENDU Junajteda! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema savladali su Brajton na gostovanju rezultatom 2:0 (1:0) u odloženom meču 16. kola Premijer lige, golovima Romera i najboljeg igrača Kejna

Strelci za Totenhem bili su Gabrijel Romero u 37. i Hari Kejn u 57. minutu.

Posle neverovatnog promašaja Harija Kejna na početku meča, vođstvo Pevcima doneo je Romero u finišu prvog poluvremena.

Konačan rezultat postavio je Kejn iskupivši se za katastrofalan promašaj početkom utakmice, čime je stigao do svog 95. gola na gostovanjima u Premijer ligi i od legendarnog napadača Mančester junajteda i Evertona Vejna Runija preuzeo titulu najnepoželjnijeg gosta najelitnijeg engleskog ranga.

Ujedno, Pevci su pobedom naneli Galebovima šesti uzastopni poraz u prvenstvu i nastavili borbu za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona. 

Totenhem je upisao 15. pobedu u prvenstvu i sa 48 bodova zauzima sedmu poziciju na tabeli. Brajton je na 13. mestu sa 33 poena.

U narednom kolu, Totenhem će dočekati Vest Hem, dok će Brajton ugostiti Norič.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija