• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2022

09:11

BIVSI AS INTERA O VLAHOVIĆU: On je kao VAN PERSI!

Reuters

Fudbal

BIVSI AS INTERA O VLAHOVIĆU: On je kao VAN PERSI!

Podeli vest

Srpski reprezentativac, Dušan Vlahović za sada je u potpunosti opravdao uložen novac, s obzirom da beleži sjajne partije u dresu Juventusa

Iako nije uspeo da pomogne svojoj ekipi u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Viljareala, njegove partije u "staroj dami" prokomentarisao je bivši fudbaler, a sada komentator Danijele Adani.

- Slažem se sa tim što je rekao Alegri - da posle primljenog gola nisu uspeli da vrate isti duh koji su imali tokom čitavog meča. Mislio sam da će Juventus, posebno zbog toga kako je izašao na teren, da prođe- rekao je Adani koji je igrao za brojne klubove u Seriji A, poput Intera, Fiorentine, Breše...

Foto: Reuters

 

Imao je Vlahović dve sjajne prilike u duelu sa "žutom podmornicom", ali i jedan šut sa distance. Ipak, lopta nije završila gde je reprezentativac Srbije priželjkivao.

- Svi znamo njegovu fudbalsku viziju i njegovu komunikaciju. Podsetio me je na Robina van Persija u najboljim danima-  konstatovao je Adani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija