• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.03.2022

14:55

DEFINITIVNO JE! VELIKI HENDIKEP ZA MADRIĐANE! Real protiv Barse bez najboljeg igrača, Jović se nada...

Reuters

Fudbal

DEFINITIVNO JE! VELIKI HENDIKEP ZA MADRIĐANE! Real protiv Barse bez najboljeg igrača, Jović se nada...

Podeli vest

Karim Benzema propustiće "El Klasiko" protiv Barselone zbog povrede

Francuski fudbaler Karim Benzema će zbog povrede propustiti predstojeći derbi protiv Barselone i neće moći da se pridruži reprezentaciji Francuske sledeće nedelje, izjavio je danas trener Reala Karlo Anćeloti.

Foto: Reuters

 

-Benzema i Mendi neće moći da igraju sutra. Ostaće sa nama sledeće nedelje- rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare.

Nakon što je asistirao i postigao dva gola u pobedi protiv Majorke u ponedeljak, Benzema je napustio igru u 87. minutu zbog bola u levoj nozi. Lekarski pregledi koje je prošao u petak delovali su ohrabrujuće, ali je Benzema ipak propustio današnji trening tima, dan pre "klasika" protiv Barselone.

Foto: Tanjug/AP

 

Utakmica 29. kola Primere između Real Madrida i Barselone igra se sutra od 21.00. Real je trenutno prvi na tabeli sa 66 bodova, dok je Barselona treća sa 51.

Karlo Anćeloti je na meču protiv Majorke odlučio da Benzemu koristi svih 90 minuta, a to se ispostavilo kao pogrešan potez. Inače, protiv Majorke čak na klupi nije bilo ni Luke Jovića, pa je sada pitanje ko će biti napadač protiv Barselone u nedelju, a Jović se svakako nada...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija