• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2022

17:49

MIHAJLOVIĆ VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Oglasio se SINIŠA - SVAKO ima svoju stranu istine!

reuters

Fudbal

MIHAJLOVIĆ VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Oglasio se SINIŠA - SVAKO ima svoju stranu istine!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović progovorio je o eventualnom odlasku iz Bolonje

Veliku prašinu podigla je informacija da Siniša Mihajlović želi iz Bolonje. Srpski trener je navodno nezadovoljan načinom na koji Đuzepe Saputo vodi klub, a kao glavni razlog navodi se manjak ambicija. Navodno je srpski stručnjak želeo još nekoliko pojačanja tokom zime, nije ih dobio i to ga je iznerviralo.

Ugovor Mihajlovića u Bolonji drži do 2023. godine, ali će po svemu sudeći Srbin klub napustiti godinu dana pre isteka saradnje. O svemu tome je iskusni strateg govorio na konferenciji uoči meča sa Atalantom. 

- Još uvek nisam razgovarao sa predsednikom Saputom. Pričaćemo posle današnjeg treninga. Svako ima svoju istinu, jednu imam ja, drugi imaju nekoliko. Svako vidi stvari na neki svoj način - rekao je Mihajlović. 

Istakao je srpski trener da je zadovoljan u Bolonji, te da bi voleo da ostane tu, ali da to nije tako "jednostavno". 

- Ovde mi je lepo. Nisam u Bolonji zato što imam dobru platu, već zato što želim da se zabavim i zato što imam ambicije. Uvek sam iskren, ono šta mislim to i kažem, bilo da je dobro ili loše - jasan je srpski trener. 

Foto: Tanjug/AP

Do kraja sezone ostalo je deset utakmica, a Bolonja je bliža borbi za opstanak nego izlasku u Evropu. 

- Važno je da završimo kako treba, probaćemo da osvojimo što veći broj poena, ali u isto vreme ćemo dati i šansu nekim mladim igračima. Voleo bih da u završnici sezone vidim tim koji želi da napreduje, koji je željan uspeha i koji će pokazati karakter i biti borben - zaključio je Siniša Mihajlović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija