• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

12:59

VIŠE VOLIM PORTUGALCE, NEKA ISPADNU ITALIJANI! Strahinja Pavlović iskreno za koga navija u baražu!

Starsportphoto

Fudbal

VIŠE VOLIM PORTUGALCE, NEKA ISPADNU ITALIJANI! Strahinja Pavlović iskreno za koga navija u baražu!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije 24. marta gostuje Mađarskoj u Budimpešti, a pet dana kasnije Danskoj u Kopenhagenu, što će biti prve priprema pred Mundijal u Kataru

Strahinja Pavlović se raduje mečevima koji će kako kaže dobra priprema i uvertira za sve ono što sledi nacionalnom timu.

-  Protiv Mađara smo igrali u prethodnom izdanju Lige nacija, o Dancima da ne pričamo, odigrali su sjajne kvalifikacije, biće izvanredne utakmice, sigurno - istakao je Strahinja Pavlović, koji je kao i Uroš Spajić i Stefan Mitrović, ponovio da je u ekipi sjajna atmosfera. 

- Godinu dana smo zajedno, plasirali smo se na Svetsko prvenstvo, odigrali sjajne kvalifikacije. Uželeli smo se jedni drugih, bili  smo na ručku, pričali, lepo je biti ovde -  ističe štoper Monaka na pozajmici u Bazelu.

Društvena igra "Mafija" davno je zaludela fudbalere rezentacije Srbije

- Pitaćemo Duću i kapitene, videćemo šta će reći. Otprilike će biti "Mafija“. Ja je obožavam.

Foto: Starsportphoto

 

Meč sa Mađarskom na programu u Budimpešti u četvrtak veče.

- Prošli put kad smo se sreli izgubili smo kod kuće, a u Budimpešti igrali nerešeno. Očekujem da im se revanširamo. Ekipa se oseća sigurnije, imamo samopouzdanje koje nam je falilo. Sigurno je lakše odigrati utakmicu.

Uskoro sledi baraž za Svetsko prvenstvo, neko neće igrati na Mudnijalu - Portugal ili Italija?

- Možda bih više hteo da Portugal ode. Italija je prvak Evrope, bilo bi šokantno da ne ode na Svetsko prvenstvo, ali više volim Portugalce.

Foto: Starsportphoto

 

Žreb za Mundijal je  1. aprila.

- Nisam razmišljao. Sigurno ćemo dobiti dobre grupe, sve ekipe u Kataru su jake.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija